Η αποβολή της Μενεγάκη!

18.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης. Η Ελένη μιλούσε για την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, όταν αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης. Η Ελένη μιλούσε για την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, όταν αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή πριν αποκτήσει την κόρη της, Βαλέρια. Η Μπαλατσινού, που είναι και μία εκ των κολλητών της Ελένης, τής στάθηκε πολύ σε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία που περνούσε.

Τότε, είχε κάνει και μία... προφητεία λέγοντας στην Μενεγάκη ότι σύντομα θα μείνει ξανά έγκυος και μάλιστα θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι που θα έχει τα μάτια της. Και ο «Κάλχας» Μπαλατσινού έπεσε μέσα, αφού η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης» λίγο καιρό αργότερα έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Και όχι μόνο αυτό. Η «προφητεία» της επιβεβαιώθηκε και στο φύλο του μωρού, αφού έμαθαν ότι θα αποκτήσει κόρη. Μετά από αυτό η Μπαλατσινού ζήτησε να γίνει εκείνη νονά και τη συνέχεια τη γνωρίζεις, αφού η στενή φιλία των δύο γυναικών επισφραγίστηκε με μία κουμπαριά.