Λάτσιος: Γιατί διώξαμε την Τατιάνα!

16.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από πολλούς (και από την παρουσιάστρια είναι η αλήθεια) ο Γιάννης Λάτσιος θεωρείται ο νούμερο ένα υπεύθυνος για το «κόψιμο» της. Εκείνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από πολλούς (και από την παρουσιάστρια είναι η αλήθεια) ο Γιάννης Λάτσιος θεωρείται ο νούμερο ένα υπεύθυνος για το «κόψιμο» της. Εκείνος, που είπε ένα βροντερό «no» στην ανανέωση του συμβολαίου της. Εδώ και μία εβδομάδα, οπότε και ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με την παρουσιάστρια ο Λάτσιος δεν είχε πει κουβέντα.

Αλλά ήρθε η ώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διότι πολλά ακούγονται. «Ο, τι έγινε, έγινε για οικονομικούς λόγους» λέει στην κάμερα του Star κι εξηγεί ότι η απόφαση ήτο πολύ δύσκολη, αλλά έπρεπε να παρθεί. «Λόγω οικονομικής κρίσης πρέπει να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι» λέει για να ξανά εξηγήσει ότι λόγω κρίσης κοιτάνε να επενδύουν στην prime time ζώνη και ουχί στην off prime, δηλαδή την απογευματινή.

Διευθύντρια καναλιού (δυστυχώς) δεν έχω κάνει κάνει, αλλά καταλαβαίνω ότι τα κανάλια πλέον κοιτάνε να τα σπρώχνουν στις ζώνες που τους τα φέρνουνε. Και η απογευματινή δεν είναι το ίδιο κερδοφόρα με τη βραδινή. Ο Λάτσιος ρωτήθηκε επίσης αν η «Τάτι» δέχτηκε μείωση μισθού κι αν ναι γιατί δεν την κράτησε; Ε; «Δεν είναι θέμα της μείωσης του μισθού. Είναι τι επενδύουμε σε κάθε ζώνη».