Ζηλεύει η Ζυγούλη την Μενούνος;

13.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα να δεις τώρα τι καχύποπτος που είναι ο κόσμος. Δεν ήταν να φέρει η ΕΡΤ ωραία γυναίκα για συμπαρουσιάστρια του Sakis Ρουβά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα να δεις τώρα τι πονηρός και καχύποπτος που είναι ο κόσμος. Δεν ήταν να φέρει η ΕΡΤ ωραία γυναίκα για συμπαρουσιάστρια του Sakis Ρουβά, στην Γιουροβίζιον κι αμέσως άρχισαν οι «κακές γλώσσες» να το πάνε ροδάνι. «Ζηλεύει η Κάτια Ζυγούλη την Μαρία Μενούνος», «Ανησυχεί η Ζυγούλη για την Μενούνος», «Φωτιές ανάβει η εκρηκτική Μενούνος στην Ζυγούλη». Άκουσα κι άλλα πολλά, αλλά που να τα θυμάμαι. Πάντως, πάνω κάτω, το ίδιο νόημα είχαν. Η Κάτια είδε την Μενούνος κι έχασε τον ύπνο της.

Σαν τον λαγό κοιμάται το γνωστό μοντέλο, με το ένα μάτι ανοικτό, μπας και η Μενούνος της πάρει τον Sakis. Και δεν είναι μόνο η ομορφιά και το ταμπεραμέντο της ελληνοαμερικανίδας, που της προκαλεί «πονοκέφαλο», αλλά και το γεγονός ότι οι δύο παρουσιαστές του τελικού, τους επόμενους μήνες θα περνούν πολλές ώρες μαζί. Ταξίδια, φωτογραφίσεις, πρόβες, παρουσιάσεις και δε συμμαζεύεται. Βλέπω την Ζυγούλη αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη στις Διπλοπενιές, να πιάνει ένα τραπεζάκι γωνία και να παρακολουθεί τον αγαπημένο της.

Πάντως, η έλευση της Μενούνος έχει προκαλέσει εκνευρισμό και σε άλλο διεθνές μας μοντέλο. Συγκεκριμένα, στη Βίκυ Καγιά, η οποία - άγνωστο γιατί - είχε δέσει σχοινί κορδόνι πως αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Sakis. Μιλάμε, πάει να σκάσει από τη στεναχώρια του το μοντέλο που δεν προτιμήθηκε, ενώ οι «κακές γλώσσες» λένε γι αυτήν, πως ακόμα και τώρα είναι με το τηλέφωνο στο χέρι. Έχει φαίνεται κατά νου της, το...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και απλά...περιμένει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]