Λόη: Γιατί τα βρόντηξε από το Alter;

19.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ώρα που οι περισσότεροι celebrities και μη λιάζονται στις παραλίες και είναι αραχτοί και light, στα τηλεοπτικά υπάρχει μεγάλος αναβρασμός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που οι περισσότεροι celebrities και μη λιάζονται στις παραλίες και είναι αραχτοί και light, στα τηλεοπτικά υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Και ποιος θα περίμενε ότι μέσα στο ντάλα καλόκαιρο θα υπήρχαν τόσες μαζεμένες τηλεοπτικές εκπλήξεις, που αφορούν κυρίως αποχωρήσεις. Έτσι, μετά την Τατιάνα Στεφανίδου ήρθε η σειρά της Βάσιας Λόη να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη καλοκαιριάτικα.

Μόνο που εδώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Η απόφαση του «διαζυγίου» με το Alter φαίνεται ότι ανήκει αποκλειστικά στη Λόη, η οποία δεν δέχτηκε το επαγγελματικό πισωγύρισμα που της πρότειναν από το Μπουρνάζι. Έχεις υπόψη τι της πρότειναν; Να επιστρέψει στη ζώνη του σαββατοκύριακου και στο καθημερινό (στη θέση της Λόη και της Φαίης Σκορδά) να πάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο, αλλά φαντάζομαι ότι αν ακούστηκε το συγκεκριμένο όνομα, δεν ήθελε και πολύ η νιόπαντρη να τα βροντήξει.

Αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα πράγματα έχουν ως εξής: Το κανάλι της ζήτησε την Παρασκευή να επιστρέψει στα σαββατοκύριακα. Εκείνη αρχικά δέχτηκε και για του λόγου το αληθές, αποχαιρέτησε κανονικά τους συνεργάτες της, ανανεώνοντας το ραντεβού (με όσους απέμειναν, γιατί αρκετοί έφυγαν, όπως που χου η κουμπάρα της Εύη Δρούτσα) τον Αύγουστο.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι τελείωσε... αναίμακτα και αυτό το θέμα, βγαίνει η Λόη το Σάββατο σε ραδιοφωνική εκπομπή κι εκφράζει την επιθυμία να αποχωρήσει από το κανάλι. Μάλιστα, δικοί της άνθρωποι λένε ότι είναι στεναχωρημένη και τα μάλα απογοητευμένη με το κανάλι και το άδειασμα που της έκανε. Και μπορεί αυτή τη στιγμή να μένει ξεκρέμαστη επαγγελματικά και το πιθανότερο να μη βρει νέα στέγη (γιατί δεν είναι και Τατιάνα που αμέσως έπεσαν βροχή οι προτάσεις) η Λόη δεν ήθελε με τίποτε να μείνει, προτιμώντας να ρισκάρει και να μείνει ακόμη και άνεργη τη νέα χρονιά. Πάντως, στο κανάλι έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση της καθώς δεν το περίμεναν.

Υ.Γ. Και για να είμαστε δίκαιοι, το κανάλι της έκανε χοντρό άδειασμα, αφού τελευταία μέρα της επεφύλαξε όλες τις εκπλήξεις. Εκτός από το επαγγελματικό πισωγύρισμα, έδιωξαν την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της καθώς και την κουμπάρα της, Εύη Δρούτσα. Ε μετά απ’ όλα αυτά, πώς να μείνει και αυτή;