Σκορδά: Γιατί δεν έχει υπογράψει με το Mega;

19.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελείωσε το «Πολύ Μπλα Μπλα» την Παρασκευή και η Φαίη Σκορδά μίλησε για πρώτη φορά για την επικείμενη συνεργασία της με το Mega. Γιατί μπορεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελείωσε το «Πολύ Μπλα Μπλα» την Παρασκευή και η Φαίη Σκορδά μίλησε για πρώτη φορά για την επικείμενη συνεργασία της με το Mega. Γιατί μπορεί ο κόσμος να το είχε τούμπανο και η Φάιη κρυφό καμάρι, όμως, όλοι ήξεραν επίσημα κι ανεπίσημα ότι αναλαμβάνει το πρωινό του Μεγάλου καναλιού μετά του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα. Αλλά η παρουσιάστρια δεν ήθελε να μιλήσει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αν πρώτα δεν ολοκληρωνόταν το «Μπλα Μπλα» και τυπικά τελείωνε με αυτό.

Έτσι, την Παρασκευή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με το Mega. Μπρρρ. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Να αρχίσουμε να ανησυχούμε ότι και αυτή η παρουσιάστρια Life style (γιατί βλέπεις, έχει πέσει περονόσπορος τελευταία) κινδυνεύει να μείνει εκτός; Όχι, κανένα άγχος, καμία ανησυχία. Οι υπογραφές θα πέσουν μετά το ταξίδι του μέλιτος, αφού το νιόπαντρο ζεύγος θέλει πρώτα να πάει το ταξίδι του, να περάσει τα μέλια του και μετά να επιστρέψει για τις υπογραφές και την προετοιμασία.

Εξάλλου, όπως είπε η Σκορδά: «Μένω στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι στα συμβόλαια». Όσο για το γεγονός ότι θα είναι μαζί με τον σύζυγο κι αν αυτό την γεμίζει με ασφάλεια; «Κι εγώ και ο Γιώργος είμαστε επαγγελματίες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» είπε η Φαίη κι εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με αγωνία να δούμε το ζεύγος εν δράσει.