Τι φοβάται η Μακρυπούλια;

20.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρίση ειλικρίνειας φαίνεται ότι έπιασε την Ζέτα Μακρυπούλια καλοκαιριάτικα, αλλά αυτό μόνο κακό δεν είναι. Η παρουσιάστρια/ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στις «Εικόνες»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση ειλικρίνειας φαίνεται ότι έπιασε την Ζέτα Μακρυπούλια καλοκαιριάτικα, αλλά αυτό μόνο κακό δεν είναι. Η παρουσιάστρια/ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στις «Εικόνες» και ήτο πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Πρώτα απ’ όλα η Ζέτα παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει ξανά μία μακροχρόνια σχέση, αλλά φοβάται. Δεν μπορεί τη δέσμευση και όλο αυτό της μοιάζει βουνό.

Και άδικο δεν έχει, διότι όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Και η έρμη η Ζέτα έχει καεί στο παρελθόν από τις σχέσεις της και το φως της δημοσιότητας που είχε πέσει πάνω τους. Ειδικά, εκείνη με τον Αντώνη Ρέμο που για εφτά χρόνια μάς είχε απασχολήσει περισσότερο και από το ζευγάρι. Για να δεις, όμως, τι ειλικρίνεια είχε πιάσει την Μακρυπούλια, λίγο παρακάτω αποκάλυψε ότι έχει περάσει από φάση, όπου είχε μία σχέση την οποία ζούσε μέσα στο σπίτι.

Ρούπι δεν το κουνούσε με τον αγαπημένο της, επειδή φοβόταν μη δει το φως της δημοσιότητας και αρχίσουν πάλι να γράφουν και να λένε για εκείνη. «Έχουν γραφτεί τόσα πράγματα που δεν ήμουν έτοιμη να το ξαναζήσω αυτό» λέει, ενώ αναρωτιέται αν και η ίδια φταίει κάνοντας το θέμα μεγαλύτερο απ’ ότι είναι. «Δεν θέλω άλλη στέρηση στη ζωή μου» φωνάζει η Ζέτα, αλλά ας το ακούσει η ίδια. Εμείς τόσο καιρό αυτό λέμε... να ζήσει ελεύθερα κι επιτέλους να τη δούμε να κυκλοφορεί με άλλον άνδρα. Γιατί ωραία τα χρόνια με Ρέμο, αλλά τότε εκείνη ήτο μικρό κορίτσι. Θέλουμε μία ανανέωση στο φωτογραφικό υλικό.