Νέος έρωτας για Μπουλέ;

21.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Νάντια Μπουλέ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ότι εκείνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχουν χωρίσει προ πολλού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Νάντια Μπουλέ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ότι εκείνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχουν χωρίσει προ πολλού και οι πρώτες φήμες για νέο αμόρε μόλις έσκασαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η Νάντια βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του «Άρνι» και όπως λένε πρόκειται για νεαρό μουσικό, τον οποίο γνώρισε στις χειμερινές της εμφανίσεις σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νέοι ήρθαν πολύ κοντά και όπως λένε τα δημοσιεύματα και οι δύο αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως το new αμόρε, αφού δεν είναι μαθημένο στα φλας. Μάλιστα, το «νεόκοπο» ζευγάρι λέγεται ότι έχει κιόλας προγραμματίσει τις πρώτες κοινές διακοπές του, προτιμώντας νησιά της άγονης γραμμής ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από παπαράτσι και άλλους ενοχλητικούς.

Πάντως, η Μπουλέ αυτή την περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στη Αθήνα, ενώ αποφεύγει να αναφερθεί στα δημοσιεύματα περί νέου έρωτα. Όσο για διακοπές, θα κάνει τον Αύγουστο και όπως λέει, θα πάει με «φίλους» στα μέρη τα δικά της, προς Ναύπακτο μεριά (αν δεν με απατά η μνήμη ως προς την καταγωγή της). Τώρα αυτό το «φίλοι» δεν το διευκρίνισε και μπορεί ο καθένας να το μεταφράσει όπως θέλει. Χμ.