Ο Μάνεσης μένει Alpha!

08.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πες μου ότι είχες μεγάλο άγχος τι θα κάνει ο Νίκος Μάνεσης και αν τελικά θα παραμείνει στον Alpha. Έλα πες μου το, διότι σου έχω υπέροχα νέα. Ο παρουσιαστής συμφώνησε και ανανέωσε το συμβόλαιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πες μου ότι είχες μεγάλο άγχος τι θα κάνει ο Νίκος Μάνεσης και αν τελικά θα παραμείνει στον Alpha. Έλα πες μου το, διότι σου έχω υπέροχα νέα. Ο παρουσιαστής συμφώνησε και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Alpha. Και μπήκε ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες και τον ήθελαν ακόμη και να αποχωρεί από το κανάλι.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Μάνεσης (εδώ που τα λέμε) άφηνε να πλανάται ένα μυστήριο. Αλλά «τέλος καλό, όλα καλά», αγαπημένε μου και οι δύο πλευρές, όπως μάς πληροφορούν υπέγραψαν το νέο συμβόλαιο σε κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης. Αυτά είναι. Αν στο συμβόλαιο του έγινε και η must μείωση στα μισθά του (φοριέται τελευταία η περικοπή) δεν το γνωρίζω.

Ξέρουμε, όμως, ότι ο Μάνεσης αναβαθμίζεται, αφού θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο, καθώς και αρχισυντάκτης σε αυτό. Επίσης, θα έχει μόνιμη θέση σε παράθυρο στο καθημερινό δελτίο, αφού θα είναι ένας από τους βασικούς σχολιαστές του καναλιού.