Το "θρίλερ" με Τατιάνα - Ευαγγελάτο!

09.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό το θρίλερ που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με το ζεύγος Τατιάνα Στεφανίδου ? Νίκος Ευαγγελάτος και το βασανιστικό ερώτημα: «Πότε θα υπογράψουν το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό το... θρίλερ που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με το ζεύγος Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος και το βασανιστικό ερώτημα: «Πότε θα υπογράψουν το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1»; Μπρρρρ.

Σήμερα υπογράφουν, αύριο υπογράφουν, περνάνε οι μέρες, έρχεται η άδεια μας και ακόμη δεν ακούσαμε τα χαρμόσυνα νέα ότι επιτέλους μπήκε η πολυπόθητη τζίφρα του ζεύγους. Ο Ευαγγελάτος (που από την Πέμπτη φεύγει για μπανάκια) ξέρουμε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με το κανάλι (ακόμη και σημαντική μείωση στις αποδοχές του) και απομένει μόνο η υπογραφή του. Για να γίνει και η πανηγυρική ανακοίνωση της συμφωνίας.

Αν και όπως λέγεται, είναι θέμα ημερών να γίνει και αυτό, αφού οι δικηγόροι των δύο πλευρών συντάσσουν το νέο συμφωνητικό. Με την Τατιάνα τι γίνεται; «Εδώ σε θέλω κάβουρα». Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσει το παράδειγμα του συζύγου και θα συμφωνήσει και αυτή με τον ΑΝΤ1. Κι ας αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα ότι η Στεφανίδου έχει πρόταση από το Mega και ότι στο μεγάλο κανάλι την προορίζουν για το πρωινό στη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εξάλλου, με την οικονομική κρίση, ποιος κάνει ηχηρές μεταγραφές; Αυτά βλέπουν και οι παρουσιαστές και ανανεώνει ο ένας μετά τον άλλο μονοετή συμβόλαια με χαμηλές (για τα δεδομένα τους έτσι; Μην τρελαθούμε κιόλας) αποδοχές.