Νύχτες... παρέας Ρέμου με μοντέλο στη Ρόδο!

21.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελό σουξέ φαίνεται ότι έχει τον τελευταίο καιρό η Βάλια Κακούτη, αλλά εμάς μας έχει μπερδέψει τα μάλα το μοντέλο. Γιατί εκεί που τις προηγούμενες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελό σουξέ φαίνεται ότι έχει τον τελευταίο καιρό η Βάλια Κακούτη, αλλά εμάς μας έχει μπερδέψει τα μάλα το μοντέλο. Γιατί εκεί που τις προηγούμενες μέρες την είχαμε δει να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια με τον Γιώργο Σαμαρά και να είναι ιδιαίτερα κοντά τα δυο τους, τώρα την βλέπουμε σε παρόμοιο σκηνικό με άλλο παρτενέρ.

Συγκεκριμένα με τον Αντώνη Ρέμο! Ο τηλεοπτικός φακός «τσάκωσε» τους δύο σε μπουζούκια στη Ρόδο (παρακαλώ) να κάθονται δίπλα δίπλα πρώτο τραπέζι πίστα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο Ρέμος πήρε το μικρόφωνο, άρχισε ένα παιγνιδάκι που μας έβαλε σε σκέψεις. Ο αοιδός επέλεξε από το πλούσιο ρεπερτόριο του επιτυχίες που είχαν κάποιο νόημα για την περίσταση, όπως το «Κοίτα εσύ να με προσέχεις» με την Κακούτη από δίπλα να έχει γύρει ελαφρώς προς την πλευρά του και να σιγοντάρει.

Θα μου πεις, ελαφρώς γυρισμένη ήτο και στο πλευρό του Σαμαρά πριν λίγα βράδια. Τι να πω, μας έχει μπερδέψει και δεν ξέρουμε τι συμπέρασμα να βγάλουμε. Πάντως, τα δημοσιεύματα λένε ότι Ρέμος και Κακούτη κάνουν αυτή την περίοδο διακοπές στη Ρόδο. Μαζί; Χώρια; Συναντήθηκαν τυχαία; Ποιος ξέρει?