Επανεμφάνιση Χρουσαλά - Πατίτσα μετα το σκάνδαλο!

21.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιους είχαμε καιρό να δούμε; Ή μάλλον για ποιους κάναμε μαύρα μάτια μέχρι να τους δούμε και είναι αλήθεια ότι αρχίσαμε να αναρωτιόμασταν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιους είχαμε καιρό να δούμε; Ή μάλλον για ποιους κάναμε μαύρα μάτια μέχρι να τους δούμε και είναι αλήθεια ότι αρχίσαμε να αναρωτιόμασταν: «Πού είναι αυτές οι ψυχές», αφού όποιο Life style περιοδικό κι αν ξεφυλλίζαμε, Μαριέτα Χρουσαλά μετά Λέοντος Πατίτσα φευ δεν συναντούσαμε.

Μάλιστα, επειδή το νιόπαντρο ζεύγος είχε εξαφανιστεί από (κοσμικού) προσώπου γης, αρχίσαμε να πιστεύουμε (εγώ τουλάχιστον έτσι νόμιζα) ότι πήραν βαριά τα όσα ακούστηκαν μετά το σκάνδαλο με το πάρτι τους στο «Αβέρωφ» και γεμάτοι τύψεις για όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά και που προκάλεσαν την κοινή γνώμη, θα είχαν αποσυρθεί κάπου απόμερα μέχρι να ξεχαστούν και να τους ξεχάσουν. Χμ. Δεν ξέρω αν Χρουσαλά και Πατίτσας ήταν γεμάτοι τύψεις ή χάλια ψυχολογικά το προηγούμενο διάστημα, αλλά ένα τουρ στας Ευρώπας για διακοπές το έκαναν. Ξεκίνησαν από Κορσική και πήγαν στο Γκστααντ, ενώ επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου πέρασαν λίγες μέρες στην Τήνο.

Και φαίνεται, ότι το τουρ αυτό ωφέλησε τα μάλα το νιόπαντρο ζεύγος, το οποίο πιο ανανεωμένο, ανεβασμένο και ερωτευμένο από ποτέ έριξε «άγκυρα» στην Μύκονο. Και ησυχάσαμε όλοι εμείς, που αναρωτιόμασταν για την «εξαφάνιση» τους. Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην Μύκονο και περνούν ζάχαρη κάνοντας μπάνιο στις κοσμικές παραλίες και βγαίνοντας στα μπαράκια του νησιού τα βράδια.

Εννοείται ότι ο φωτογραφικός φακός δεν τους αφήνει από τα μάτια του, με αποτέλεσμα σήμερα στα περιοδικά να κυκλοφορούν φωτογραφίες της Μαριέττας μετά του Λέοντος από την παραλία, σε τρυφερές συζυγικές στιγμές. Σνιφ, σνιφ. Στα σοκάκια της Μυκόνου τους είχε πετύχει και η κάμερα του Star το περασμένο Σάββατο, αλλά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ήθελαν να μιλήσουν. Στην παρέα τους, όπως διαβάζουμε, είναι ο αδελφός της Χρουσαλά (άφησε για λίγο τα βαθυστόχαστα μηνύματα στο facebook και πήγε διακοπές) καθώς και η μαμά Μαριγώ Λαιμού - Πατίτσα και ο φωτογράφος/κριτής Next Top Model/φίλος Μαριέττας, Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος όπως διάβασα τραβάει συνέχεια φωτογραφίες την παρέα.