Λάτσιος: Τι λέει για Ελένη, Τατιάνα, Μακρυπούλια!

22.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και δεν του το είχα τον καιρό που ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος αποδεικνύεται λαλίστατος. Δεν έχει πρόβλημα να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και δεν του το είχα τον καιρό που ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος αποδεικνύεται λαλίστατος. Δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για όλους και όλα και το αυτό έπραξε στην τελευταία συνέντευξη στο Down Town, περιοδικό του κουμπάρου του, Πέτρου Κωστόπουλου. Εκεί, λοιπόν, ο Λάτσιος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ζετα Μακρυπούλια, σε μία προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και να λύσει τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Για την Ελένη και το διαζύγιο τους:
«Διαφορετική» είναι κατά τον Λάτσιο η ζωή του μετά το διαζύγιο και ακούγεται απόλυτα λογικό. Όπως παραδέχεται, τώρα δουλεύει περισσότερο, έχει χρόνο για τους φίλους του και βγαίνει με αντροπαρέες περνώντας καλά. Αν και το τελευταίο το έχουμε καταλάβει, αφού κάθε εβδομάδα έχουμε φωτογραφίες από τα μπάνια του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Περνάει, όμως, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του, με τα οποία θα κάνει διακοπές τον Αύγουστο. Όσο για το αν στο σπίτι του εξακολουθεί να υπάρχει μόνο μία μηχανή του Espresso; Όχι. Ο εργένης Λάτσιος κατάφερε να το επιπλώσει και πλέον να μη λείπει τίποτε από αυτό.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου:
Στο εξώφυλλο του περιοδικού ο Λάτσιος κρατάει ένα φουσκωτό κροκόδειλο και από κάτω γράφει: «Ο Λάτσιος δεν τρώει ανθρώπους κι εκπομπές». Κι αυτή είναι η θέση του στο θέμα της Τατιάνας Στεφανίδου και το «διαζύγιο της με τον ΑνΤ1. Ο διευθυντής του καναλιού αρνείται κατηγορηματικά ότι εκείνος «έφαγε» την Τατιάνα, τονίζοντας γι ακόμη μία φορά ότι η παρουσιάστρια ήταν ένας σημαντικός συνεργάτης για πολλά χρόνια, όμως, ο λόγος που της έδειξαν πόρτα εξόδου ήταν οικονομικός και μόνο τέτοιος.

Για την Ζέτα Μακρυπούλια:
Τους τρεις μήνες που προβαλλόταν το Dancing with the Stars είχε βουίξει ο τόπος ότι κάτι τρέχει με Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιο. Αν και οι δύο πλευρές από τη μία διέψευδαν, από την άλλη στα Live αρέσκονταν σε ένα παιγνίδι τηλεοπτικού φλερτ. Τώρα, ο διευθυντής του καναλιού και κριτής του παιγνιδιού δηλώνει ενοχλημένος από τα τότε δημοσιεύματα περί φλερτ, ακόμη και σχέσης με την Ζέτα.