Μενεγάκη: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις συνεργατών!

22.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον παραθεριστή βλέπει την Ελένη Μενεγάκη να περνάει τα σαββατοκύριακα της στην Άνδρο και με εκλεκτή παρέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον παραθεριστή βλέπει την Ελένη Μενεγάκη να περνάει τα σαββατοκύριακα της στην Άνδρο και με εκλεκτή παρέα να τρώει σε ταβερνάκια του νησιού. Την ώρα που η Ελένη έκανε κοινές διακοπές με την κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου στην Πύλο, ο ένας μετά τον άλλον συνεργάτη της εγκαταλείπει τον «Καφέ».

Και είναι να απορείς: ποιος θα μείνει στο τέλος. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της μαγείρισσας, Μαίρης Σκλάβου να κουνήσει μαντήλι, αν κι εδώ η απόφαση της αποχώρησης δεν ήταν δική της, αλλά της παραγωγής. Κι αν λάβουμε υπόψη μας το δελτίο Τύπο του Alpha πριν λίγες μέρες, τις αποφάσεις για τους συνεργάτες παίρνει αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Άρα, η Ελένη δεν ήθελε να φάει για δεύτερη χρονιά από τα χεράκια της μαγείρισσας, Σκλάβου. Αν και μεταξύ μας το είχαμε καταλάβει. Αλλά το αποδίδαμε στη δίαιτα που έκανε η Ελένη για να αποκτήσει το σώμα που είχε στην πάλαι ποτέ εργένικη ζωή της.

Τέλος πάντων, αν και πέρυσι είδε κι έπαθε η παρουσιάστρια μέχρι να βρει τη διάδοχο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κάνοντας τη μία οντισιόν μετά την άλλη, δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και τη νέα σεζόν. Όσο για την μαγείρισσα; Αποκάλυψε ότι την ειδοποίησαν πως δε συνεχίζεται η συνεργασία τους, επειδή θα κάνουν κάποιες αλλαγές στη εκπομπή. Και που είμαστε όλο περιέργεια να δούμε τι σόι αλλαγές θα είναι.

Στο μεταξύ, ο Alpha συνεχίζει να μοιράζει δελτία, διαψεύδοντας όσα σενάρια κυκλοφορούν σχετικά με την Ελένη και με τα επαγγελματικά της. Αφού πρώτα διέψευσαν ότι θα της γίνει γενναιόδωρη μείωση (50%) στα μισθά της, διαψεύδουν τώρα ότι συναντήθηκαν μαζί της και της ζήτησαν να κάνει και δεύτερη εκπομπή, βραδινή, προκειμένου να δικαιολογήσει τον υψηλό μισθό της. Σύμφωνα με το κανάλι, η Ελένη κάνει διακοπές και οι όποιες επαφές (αν γίνουν) θα είναι μετά το τέλος αυτών.