Το δράμα του Νίκου Μουτσινά!

22.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έχασε τον παππού και τη γιαγιά του. Τον περασμένο Νοέμβριο έφυγε από τη ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έχασε τον παππού και τη γιαγιά του. Τον περασμένο Νοέμβριο έφυγε από τη ζωή ο παππούς του, προκαλώντας μεγάλο πόνο στον παρουσιαστή, ενώ την Τετάρτη έγινε η κηδεία της γιαγιάς του.

Ο χαμός της, αν και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο εδώ κι ένα μήνα, συνέτριψε τον Μουτσινά ο οποίος απαρηγόρητος αποχαιρέτησε και την γιαγιά του. Εξάλλου, η ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους παππούδες του ήταν γνωστή καθώς αυτοί με την μητέρα του τον είχαν μεγαλώσει και ο Μουτσινάς δεν παρέλειπε να αναφέρεται σε εκείνους με κάθε ευκαιρία.

Στο πλευρό του Μουτσινά βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του με πρώτη και καλύτερη την Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του, ακόμη και στην κηδεία. Αλλά και άλλοι φίλοι του επικοινώνησαν μαζί του για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η νέα συνεργάτρια του στο «Δέστε τους», Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη η οποία μίλησε μαζί του τηλεφωνικά.