"Καρφιά" Ψινάκη για Ρουβά!

15.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέντε και σήμερα έμειναν μέχρι τον τελικό της Γιουροβίζιον και μέσα σε όλα τα στοιχήματα που βάζουμε...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέντε και σήμερα έμειναν μέχρι τον τελικό της Γιουροβίζιον και μέσα σε όλα τα στοιχήματα που βάζουμε (τι θέση θα πάρει η Άννα Βίσση, αν θα βγει πρώτη, αν, αν) έχουμε κι ένα άλλο στοίχημα: αν ο Sakis Ρουβάς περισσότερο θα μιλάει ή θα γελάει. Κατά όπως το κόβω, μάλλον το δεύτερο θα ισχύσει, αφού ο αοιδός - και για τις ανάγκες της βραδιάς, παρουσιαστής - έχει προετοιμαστεί κατάλληλα: γυάλισε το δόντι, έκανε τον καθαρισμό του, φρέσκαρε το χαμόγελό του και είναι έτοιμος να καθηλώσει τον κόσμο.

Για να μη λες ότι είμαι εμπαθής και τα λοιπά, την ίδια άποψη πάνω κάτω έχει και ο Ηλίας Ψινάκης. Τι και αυτός εμπαθής είναι; Ναι ε; Τέλος πάντων, ο δαιμόνιος μάνατζερ και πρώην συνεργάτης του Sakis όταν ρωτήθηκε για τον καλλιτέχνη, αρχικά απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε. Όταν, όμως, η ερώτηση έγινε συγκεκριμένη και αφορούσε την ιδιότητά του Ρουβά ως παρουσιαστής, δεν άντεξε ο άνθρωπος και το έκανε το σχόλιό του. «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα τον άφηνα να το κάνει. Τώρα, που δεν είμαι θα καθίσω σπίτι μου και θα τον απολαύσω από την τηλεόραση».

Για να μη λες ότι και ο Ψινάκης είναι εμπαθής, ο Ηλίας ξεκαθάρισε πως ο Sakis ως τραγουδιστής και χορευτής είναι «φαινόμενο», όμως αυτό δε σημαίνει πως κάνει και για παρουσιαστής. Έχει κάποια προβλήματα στο λόγο του (έλα ρε πούντα;) και γενικά δεν το έχει. Τέλος πάντων, κοντή γιορτή αλληλούια και το Σάββατο θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του Ρουβά, ο οποίος απ’ ότι μαθαίνουμε θα εισέλθει στη σκηνή πετώντας. Παλιά μου τέχνη κόσκινο δηλαδή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]