Το στριπτίζ της Βίσση!

17.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαγώθηκαν όλοι με την ηλικία της Άννας Βίσση, Έλληνες και ξένοι, και ασχολούνται μόνο με αυτό. Οι κακίες και οι σπόντες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαγώθηκαν όλοι με την ηλικία της Άννας Βίσση, Έλληνες και ξένοι, και ασχολούνται μόνο με αυτό. Οι κακίες και οι σπόντες φεύγουν από αριστερά και δεξιά και δεν τις προλαβαίνεις. Η Άννα, όμως, απτόητη. Από το ένα αυτί της μπαίνουν και από το άλλο της βγαίνουν. Κι επειδή πρόκειται για μεγάλη γάτα και παλιά καραβάνα στον χώρο, που οι πρασινομάλληδες, τα «τέρατα» και γενικά τα παιδάκια της Γιουροβίζιον δεν φτουράνε μία μπροστά της, με ένα στριπτίζ, αποστόμωσε τους πάντες.

Τη Δευτέρα το βράδυ, η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα «welcome party» στις ξένες αποστολές και ευκαιρίας δοθείσης η Βίσση απέδειξε σε όλους πως έχει καλύτερους κοιλιακούς από τις μαμάδες αυτών που την επικρίνουν. Στο τέλος της βραδιάς, όλες οι αποστολές είχαν ανέβει στη σκηνή και πάνω στον χορό και το τραγούδι, η αοιδός έβγαλε την μπλούζα που φορούσε κι έμεινε με το μαύρο, το πρόστυχο στηθόδεσμό της.

Οι παρευρισκόμενοι δεν ήξεραν που να κοιτάξουν πρώτα. Στους κοιλιακούς της, στο στηθόδεσμο ή και στα δύο; Κι όταν τελικά αποφάσισαν που να εστιάσουν την προσοχή τους, εκείνη φόρεσε το σακάκι της, διότι δεν είναι και για χόρταση. Απλά, μία γεύση ήθελε να τους δώσει. Για να καταλάβεις, πάντως, ότι η Βίσση είναι ολίγον «παρμένη» με τα όσα ακούγονται για την ηλικία της, το στριπτίζ το έκανε μπροστά στον Πολωνό, ο οποίος είχε πει ότι η Άννα είναι ίσα με τη μάνα του. Οπότε του έκανε δυο τρία τσαλιμάκια του τύπου: «εμένα είπες μάνα σου, βρε» και τον άφησε μετά να...σκέφτεται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]