Τα πέταξε έξω στην Πάφο η Παπουτσάκη!

26.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη ρεβάνς από την Πάρις Χίλτον και την Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία απάντησε στην? πρόκληση τους με ένα δικό της topless
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη ρεβάνς από την Πάρις Χίλτον και την Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία απάντησε στην... πρόκληση τους με ένα δικό της topless. Γιατί, συγγνώμη κιόλας, καλύτερο το έχουν (το στήθος) η Τζούλια και η Πάρις από το Κατερινιώ; Που βγαίνουν και λένε ότι αναστάτωσαν τα πλήθη μόλις το πέταξαν έξω.

Να δεις η Παπουτσάκη τι χαμό προκάλεσε στην Κύπρο, όταν έβγαλε το πάνω μέρος από το μαγιό της. α ναι, η ηθοποιός έκανε τα αποκαλυπτήρια σε παραλία της Πάφου, όπου βρέθηκε καλεσμένη για τρεις μέρες από Κύπριο ξενοδόχο. Βέβαια, σε αντίθεση με την Αλεξανδράτου που τα πέταξε στην Ψαρρού και την Χίλτον στην Κορσική, η Παπουτσάκη προτίμησε μία πιο... απόμερη παραλία για να κάνει τη δουλειά της. Αλλά εκεί (κοίτα τώρα κάτι σατανικές συμπτώσεις) βρέθηκε ο φακός της Real News και απαθανάτισε την ηθοποιό γυμνόστηθη σε όλο της το μεγαλείο. Μαζί της δεν ήταν ο Ορέστης Τζόβας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους σε κρίση.

Ήταν, όμως, μία φίλη της η οποία (όχι ότι τα βάψαμε μαύρα κιόλας) δεν την ακολούθησε στο πέταγμα του σουτιέν. Η Παπουτσάκη όσες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο, φρόντισε πάντα να επισκέπτεται τη συγκεκριμένη παραλία, η οποία απέχει από το ξενοδοχείο κάνα δεκάλεπτο με το αυτοκίνητο. Αλλά άμα είναι να σε ξετρουπώσουν, όπου κι αν πας, σε βρίσκουν.