Δήμητρα: Αποκαλύψεις για πορνεία στο μόντελινγκ!

27.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαύρα μάτια κάναμε μέχρι να δούμε την πάλαι πότε «γλωσσού» του Next Top Model, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία εκεί που μας? βομβάρδισε σε καθημερινή βάση με την αφεντιά της, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαύρα μάτια κάναμε μέχρι να δούμε την πάλαι πότε «γλωσσού» του Next Top Model, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία εκεί που μας... βομβάρδισε σε καθημερινή βάση με την αφεντιά της, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το είχα κιόλας ξεχάσει το εκκολαπτόμενο μοντέλο, όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν: «πού χάθηκε».

Και, όπως φαίνεται, αυτοί που τη θυμήθηκαν, θα χρειαστεί να ζήσουν με την ιδέα (sic) ότι δεν θα την ματά ξαναδούν, αφού η Δήμητρα αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ! Αλλά προτού κάνει την ηρωική της έξοδο από τον χώρο, το νεαρό μοντέλο είπε να το κάνει με τον πλέον βροντερό και αποκαλυπτικό τρόπο. Επανήλθε, λοιπόν και δήλωσε ότι εγκαταλείπει το όνειρο, επειδή είναι αηδιασμένη από το σύστημα, όπου κάποιοι ζητούν από τα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί τους έναντι αμοιβής.

«Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το θέμα καριέρας μοντέλου πάει στο... εκκολαπτόμενες βίζιτες. Αν κάτσεις γύρω σου και δεις πολλές κοπέλες που δηλώνουν μοντέλα οι πιο πολλές έχουν καταλήξει στο σημείο να βγάζουνε λεφτά πουλώντας το ίδιο τους το κορμί» αποκαλύπτει η Δήμητρα, δηλώνοντας τόσο αηδιασμένη που προτιμά να δουλέψει με τον πατέρα της, παρά να βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου. Μάλιστα, τις αποκαλύψεις δεν τις κάνει στο ντούκου, αλλά έχει προσωπική εμπειρία, όταν ήταν μόλις 16 χρονών.

Τότε έκανε τις πρώτες της προσπάθειες στο μόντελινγκ και κάποιοι της έκαναν την ανήθικη πρόταση. Αλλά τότε η μικρή Δήμητρα δεν εγκατέλειψε το όνειρο, αρνήθηκε και συνέχισε. Μέχρι που πρόσφατα μία σοβαρή κυρία του χώρου της έκλεισε μία καλή δουλειά, όμως, μετά της έσκασε τον «δράκο» ότι πρέπει πρώτα να βγει για φαγητό με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Η 20χρονη κοπέλα αρνήθηκε και τότε η κυρία του χώρου της έστειλε μήνυμα στο κινητό, λέγοντας «Λυπάμαι, αλλά έτσι γίνονται οι δουλειές». Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας προκάλεσαν την οργή αρκετών μοντέλων, οι οποίες πρώτον δε δέχονται ότι η πρώην παίκτρια του NTM είναι συνάδελφος τους και δεύτερον επιμένουν να λένε ότι ο χώρος τους είναι... αγγελικά πλασμένος. Δεν ξέρω, ας τα βρουν και να συμφωνήσουν κάπου, διότι το ένα μοντέλο καταγγέλλει και τα άλλα διαψεύδουν.