Έγκυος η Ιωάννα Λίλη!

19.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στη βράση κολλάει το σίδερο» και ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλη είπαν να τα κάνουν όλα μαζεμένα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στη βράση κολλάει το σίδερο» και ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλη είπαν να τα κάνουν όλα μαζεμένα. Μέσα σε ένα χρόνο γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν, συζούν, παντρεύονται και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Που τα χρόνια εκείνα, που το ζευγάρι περίμενε να περάσει καιρός, να «δέσει» το γλυκό και μετά να πάρουν τη μεγάλη απόφαση; Τώρα όλα γίνονται στο τσακ μπαμ. Και από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το ζεύγος.

Ακόμη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος πριν γνωρίσει την Ιωάννα άκουγε για σοβαρή δέσμευση κι έτρεχε αλαφιασμένος να σωθεί. Αλλά έτσι είναι άμα σου χτυπήσει την πόρτα ο μεγάλος έρωτας. Και η Λίλη, δε λέω, έκανε κι αυτή τις μεγάλες της θυσίες. Καταρχήν, εγκατέλειψε τις πασαρέλες, την dolce vita, την Αθήνα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για να εκπληρώσει...χρέη συζύγου Ζαγοράκη. No bad, no bad.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο, ενώ τα προβλήματα που έχει η Λίλη με τον πρώην σύζυγό της (δεν υπογράφει το διαζύγιο), θα λυθούν άμεσα μετά την εγκυμοσύνη. Ε δε λέει να ταλαιπωρεί έγκυο γυναίκα. Στο μεταξύ, η Ιωάννα σκέφτεται να ανέβει στην πασαρέλα για τελευταία φορά και να πει το «μεγάλο αντίο». Σνιφ, σνιφ. Τι θα απογίνει η πασαρέλα χωρίς Ιωάννα Λίλη μου λες; Α, το παιδί θα έρθει κοντά στα Χριστούγεννα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]