Αυστηρός πατέρας ο Τομ Κρουζ!

19.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, είναι άσχημο πράγμα να έχεις πατέρα τον Τομ Κρουζ και τα δύο του παιδιά, Ιζαμπέλα και Κόνορ θα πρέπει να νιώθουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, είναι άσχημο πράγμα να έχεις πατέρα τον Τομ Κρουζ και τα δύο του παιδιά, Ιζαμπέλα και Κόνορ θα πρέπει να νιώθουν πολύ άτυχα, που από τόσο κόσμο πήγε και τα υιοθέτησε ο Τομ. Δε λέω, μπορεί να νιώθουν και τυχερά, αλλά με τέτοιο αυστηρό πατέρα; Ούτε τηλεόραση δεν τα αφήνει να δουν, ούτε να παίζουν παιγνίδια στον υπολογιστή, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου.

Κι αντ’ αυτών, τι νομίζεις ότι κάνουν τα μικρά; Μαθήματα στο σπίτι από Σαϊεντολόγους. Μιλάμε για τρελή διασκέδαση. Ξέγνοιαστα και ανέμελα παιδικά χρόνια. Αμ το άλλο; «Στόλο» από υπηρετικό προσωπικό διαθέτει ο Τομ κι ενώ τα παιδιά θα μπορούσαν να τα είχαν όλα στο χέρι, κάνουν μόνα τους κάποιες δουλειές του σπιτιού. Όπως το να καθαρίζουν το δωμάτιο τους. Τους, λέει δηλαδή ο πατέρας: «θέλετε παιδιά μου καθαρό και περιποιημένο δωμάτιο; Καθαρίστε το μόνα σας, αλλιώς θα σας φάνε οι κατσαρίδες».

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης κατσαρίδα τα Κρουζάκια κάνουν λαμπίκο το δωμάτιο και ο Τομ είναι περήφανος για τις αρχές που δίνει στα τέκνα του. Αυτός, δηλαδή, γιατί δούλευε από τα οκτώ του χρόνια και μοίραζε εφημερίδες; Πάντως, για να μην είμαι και υπερβολική, τα σαββατοκύριακα ο Κόνορ και η Ιζαμπέλα μπορούν να το ρίχνουν έξω. Τους επιτρέπετε να διαβάζουν όποιο βιβλίο θέλουν και να δουν μία ταινία της αρεσκείας τους. Αφού πρώτα την εγκρίνει ο μπαμπάς. Τα περνάμε όμορφα, όμορφα.