Τρυφερές στιγμές για Ελένη - Ματέο!

28.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πού είναι τα χρόνια, εκείνα τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη ένιωθε μία άλφα προστασία από τα περιοδικά και όλοι έλεγαν ότι οι φίλοι της σε αυτά κατά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πού είναι τα χρόνια, εκείνα τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη ένιωθε μία άλφα προστασία από τα περιοδικά και όλοι έλεγαν ότι οι φίλοι της σε αυτά κατά κάποιο τρόπο την προστάτευαν; Τώρα, η παρουσιάστρια δεν ξέρει από πού θα της έρθει. Έτσι, μετά το ΟΚ του κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου, ήρθε η σειρά του Hello να βγάλει φωτογραφίες από έξοδο της με τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο. Και να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι ξέρουμε εδώ και καιρό... η Ελένη είναι ερωτευμένη με τον 40χρονο επιχειρηματία.

Μία ματιά στις θολές και υπό το φως των κεριών φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό και δεν χρειάζεται να είσαι... επιστήμονας για να καταλάβεις ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εμείς οι μικροπρεπείς κολλάμε σε κάτι πράγματα μικρά. Μες στα μάτια τον κοιτούσε η Ελένη τον Ματέο/Μαθιό, τον αγκάλιαζε τρυφερά, είχε σχεδόν πέσει όλη πάνω του, ενώ κοιτούσε ο ένας τον άλλον με τέτοια τρυφερότητα, που σου έρχεται να κρεμάσεις σκόρδα στις σελίδες του περιοδικού να μη ματιαστεί το ζεύγος.

Οι φωτογραφίες είναι από την έξοδο τους σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπου είχα πάει για σούσι και είχαμε ακούσει σχετικά την περασμένη εβδομάδα. Το ζεύγος φαίνεται ότι αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Στο ίδιο τραπέζι βρίσκεται κι άλλο ένα φιλικό τους ζευγάρι. Στο τέλος, η Ελένη και Ματέο/Μαθιός έφυγαν με το τζιπ εκείνης (το οδηγούσε ο Παντζόπουλος), αλλά φευ δεν ξέρουμε πού πήγαν. Α, λέγεται ότι το ζευγάρι θα κάνει τις επόμενες μέρες διακοπές στην Ζάκυνθο... τελικά, η Μενεγάκη εφαρμόζει αυτό που είπε στην τελευταία της εκπομπή... «Ζήστε τη ζωή σας όπως θέλετε εσείς».