Ο γάμος τις έφερε κοντά...

27.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο τον χειμώνα συνυπήρχαν στην ίδια εκπομπή. Στην τελευταία, όμως, αποχαιρετιστήρια εκπομπή μία ανθοδέσμη υπήρξε η αφορμή για τις δύο γυναίκες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο τον χειμώνα συνυπήρχαν στην ίδια εκπομπή. Στην τελευταία, όμως, αποχαιρετιστήρια εκπομπή μία ανθοδέσμη υπήρξε η αφορμή για τις δύο γυναίκες του «Δέστε τους» να τσακωθούν και στο τσακ να γλιτώσουν τις τρίχες της κεφαλής τους. Ο λόγος (για ποιες άλλες;) την Μαρία Ηλιάκη και την Δήμητρα Αιγινήτη, όπου θα θυμάσαι ότι η πρώτη τσαντίστηκε με την ανθοδέσμη και την κάρτα που έστειλε ο Αντώνης Σρόιτερ στην καλή του, Αιγινήτη γράφοντας μεταξύ άλλων «αυτοί χάνουν που σε άφησαν να φύγεις».

Γιατί μπορεί κάτι τέτοιες κινήσεις να συγκινούν τις γυναίκες, δεν έπαιξε το ίδιο στην περίπτωση της Ηλιάκη, η οποία έγινε έξω φρενών. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η σχέσεις τους έκτοτε χάλασαν και η πρόσκληση γάμου αν και είχε δοθεί, σιγά μην ίσχυε. Το περασμένο Σάββατο Αιγινήτη και Σρόιτερ παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη και την ίδια μέρα στο νησί βρέθηκε και η Ηλιάκη παρέα με τον Θέμη Γεωργαντά και τον Παναγιώτη Λιαδέλη (αυτό πάλι;). Οι δύο άντρες ήταν καλεσμένοι στο γαμήλιο πάρτι κι έτσι άφησαν την Ηλιάκη με την υπόλοιπη παρέα και πετάχτηκαν δίπλα όπου γινόταν αυτό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Αιγινήτη μόλις έμαθε ότι διπλανό μαγαζί είναι η Ηλιάκη έδειξε τρελή ανωτερότητα και της τηλεφώνησε, ζητώντας να έρθει και αυτή στο γλέντι. Όπως κι έγινε. Μάλιστα, η νύφη όταν είδε την πρώην συνεργάτρια της την αγκάλιασε σφιχτά, όλο χαρά. Έτσι, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.