Ο Sakis "ξετρέλανε" τον Ολλανδό!

22.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι έκανε ο Sakis στην Γιουροβίζιον»; Θραύση! Εδικά, στην Ολλανδία είχε μεγάλο σουξέ. Για να καταλάβεις...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι έκανε ο Sakis στην Γιουροβίζιον»; Θραύση! Εδικά, στην Ολλανδία (που είναι μία χώρα φιλελεύθερη και τα μάλα προοδευτική) είχε μεγάλο σουξέ. Για να καταλάβεις, ακόμη και ο παρουσιαστής της εκεί κρατικής τηλεόρασης δεν έμεινε ασυγκίνητος από τα κάλλη, το χαμόγελο Colgate και την ομορφιά του Sakis, ζητώντας του στον «αέρα» το τηλέφωνό του. Κοτζάμ σεξουαλική παρενόχληση του έκανε και μείναμε εμείς να παρακολουθούμε τη σκηνή.

Ο Sakis ένιωσε τα μάλα αμήχανα. Ξέρεις τι είναι να βγαίνουν αιθέριες υπάρξεις από Σκανδιναβία και πρώην ανατολικό μπλοκ και να μη σου λένε ούτε ένα κομπλιμέντο και να έρχεται το Ολλανδό και να είναι χείμαρρος; Και μέσα στην αμηχανία βρήκε ο Ρουβάς να αστειευτεί, διότι έχει ακούσει ο άνθρωπος πως όταν ο παρουσιαστής βρεθεί σε δύσκολη θέση, μπορεί να ξεφύγει από αυτήν με χιούμορ. Ο έμπειρος παρουσιαστής, όχι ο άπειρος, όπως ο Sakis, ο οποίος βρήκε να απαντήσει στο «ληγούρι» παρουσιαστή: «Νομίζω πως είναι 69, 69, 69»! Αυτός ανταπάντησε: «Δεν είμαι Γάλλος καρδιά μου» κι ευτυχώς που ο χρόνος πίεζε, διότι το Ολλανδό ακόμη εκεί θα ήταν να κάνει καμάκι! Πάντως, ο κόσμος είχε χιούμορ και στη σκηνή αυτή, ξέσπασε σε χειροκρότημα. Α ρε Sakis με τα σουξέ σου!

Σουξέ είχε και η Μαρία Μενούνος. Όχι από δίμετρη ξανθιά από την Σουηδία, αλλά από τον Σλοβένο παρουσιαστή, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί. Τς, τς. Χιλιοπαιγμένο καμάκι, που δεν έχει πέραση. Ποιοι άλλοι νομίζεις πως είχαν σουξέ στον τελικό; Οι άγγλοι χορευτές της Τουρκίας. Τα αγόρια ξετρέλαναν κάποιους φίλους του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος θεώρησε πως έπρεπε on air να τους πει να βγάλουν εισιτήρια για Λονδίνο και όχι για Κωνσταντινούπολη. Τελικά, αυτός ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον ήταν πολύ μπροστά, από όλες τις απόψεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]