"Οι ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν από...Βίσση"!

22.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα αποτελέσματα της Γιουροβίζιον και η ένατη και...καταϊδρωμένη θέση που κατέλαβε η Άννα Βίσση αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα αποτελέσματα της Γιουροβίζιον και η ένατη και...καταϊδρωμένη θέση που κατέλαβε η Άννα Βίσση αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: η σταρ είναι απόλυτη μόνο για εμάς τους Έλληνες. Για τους υπόλοιπους ευρωπαίους είναι απλά μία αοιδός με καλή φωνή, καλή σκηνική παρουσία και κοιλιακούς - παράδειγμα προς μίμηση για γυναίκες της ίδιας και όχι μόνο ηλικίας!

Όταν ανέβηκε η «απόλυτη» στη σκηνή κι άρχισε να άδει το «Everything», το πετσί μας σηκωνόταν δέκα πόντους πάνω. Την ίδια ώρα, οι ξένοι κοιτούσαν με απορία την ανατριχίλα μας. Όταν, δε, η «απόλυτη» έκανε στο τέλος το κλασικό Βίσση - γονάτισμα κι εμείς αρχίσαμε τα «μπρρρρ» από την ανατριχίλα, οι ξένοι πάλι απορούσαν γιατί κάνουμε έτσι, που βλέπουμε την εκπρόσωπό μας να κυλιέται στη σκηνή. Που να πιάσουν τα νοήματα; Που να καταλάβουν ότι δεν ήταν ένα απλό χτύπημα χταποδιού της αοιδούς, αλλά κατάθεση ψυχής; Ερμηνεία από εκείνες που δίνει η Βίσση και κάνει εμάς τους Έλληνες να παραλύουμε με την «απόλυτη»!

Η παρουσία της ήταν καταπληκτική, αλλά τελικά μόνο εμάς τους Έλληνες συγκίνησε. Ούτε καν τις χώρες που επισκέφθηκε η αοιδός στο promo tour της. Και δεν ήταν λίγες. Τσάμπα η χαρά που παίρναμε κάθε φορά που επέστρεφε από ταξίδι και ακούγαμε για θρίαμβο και μαγεμένα πλήθη! Τσάμπα τα προγνωστικά που την ήθελαν το απόλυτο φαβορί. Τελικά, οι ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν από...greek καψούρα και όπως εξελίχθηκε το πράγμα να λέμε...και πάλι καλά που βγήκαμε ένατοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]