Μαντόνα - Ρίτσι: μένουν μαζί για τα παιδιά!

22.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τα μούτρα στο μάδημα της μαργαρίτας έχουν πέσει οι απανταχού φαν της Μαντόνα και ρωτούν το φυτό να τους πει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τα μούτρα στο μάδημα της μαργαρίτας έχουν πέσει οι απανταχού φαν της Μαντόνα και ρωτούν το φυτό να τους πει αν τελικά η καλλιτέχνιδα χωρίζει με τον Γκάι Ρίτσι. Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί διαζυγίου δίνουν και παίρνουν. Η ίδια έχει παραδεχτεί κάποια προβληματάκια αλλά έχει πει ότι θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες ο φακός δαιμόνιου παπαράτσι «συνέλαβε» την Μαντόνα, στο Λος Άντζελες να μη φοράει τη βέρα της. Ιιιιι. Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν στο σπιτικό της σταρ. Γιατί δεν φορούσε τη βέρα της; Μήπως πρήστηκαν τα δάχτυλά της; Μήπως την έβγαλε για να πλάσει κουλουράκια και μετά ξέχασε να την βάλει; Ιδού η απορία.

Ο εκπρόσωπός της προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός δηλώνοντας πως «δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας το θέμα αυτό. Εξάλλου, η Μαντόνα δεν φοράει πάντα την βέρα της». Κι εκεί που πιστέψαμε τον εκπρόσωπο, έρχεται ο φίλτατος αδελφός, κουνιάδος και θείος, Κρίστοφερ Τσικόνε να δηλώσει στην London Mirror ότι το ζευγάρι ουσιαστικά είναι χωρισμένο, αλλά μένουν μαζί λόγω των παιδιών. «Θέλουν και οι δύο να βλέπουν τα παιδιά. Αυτά είναι που τους κρατούν μαζί. Για τη Μαντόνα και τον Γκάι είναι το παν!» είπε χαρακτηριστικά ο - κατά τα άλλα «φλύαρος» - Τσικόνε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]