Η μεγάλη συμφιλίωση!

23.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτές τις μέρες όλοι ασχολούμαστε με την Γιουροβίζιον και παραλίγο να περάσει στο ντούκου η συμφιλίωση Λαζόπουλου -Κούγια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτές τις μέρες όλοι ασχολούμαστε με την Γιουροβίζιον και παραλίγο να περάσει στο ντούκου η μεγάλη συμφιλίωση του Λάκη Λαζόπουλου με τον Αλέξη Κούγια. Ω ναι, οι δύο άνδρες και μέχρι πρότινος άσπονδοι εχθροί έδωσαν πριν λίγες μέρες τα χέρια και συμφώνησαν να πάν’ στην ευχή τα παλιά. Ευτυχώς, που υπάρχουν και τα «μάτια της Έλλης (Στάη)» στην αντίληψη των οποίων έπεσε το κονέ και στην εκπομπή της, που είχε καλεσμένο τον Λάκη, μάθαμε για τη μεγάλη συμφιλίωση.

Αυτή έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Κούγια (είδες κάτι παράξενα πράγματα που συμβαίνουν καμιά φορά;) χωρίς μάρτυρες. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ένα γραφείο και για να δώσουν τα χέρια, τους πήρε πάνω από δύο ώρες. Είχαν, βλέπεις, να πουν πολλά. «Γιατί κοροϊδεύεις την οικογένεια μου», «Εσύ γιατί πήγες να με βαρέσεις» και τα λοιπά και τα λοιπά. Αφού δόθηκαν οι εξηγήσεις, κατέληξαν στο εξής σημαντικό συμπέρασμα, που βοήθησε να δώσουν τα χέρια: ο Λαζόπουλος είναι ένας σατιρικός συγγραφέας και ο Κούγιας ένας εξαίρετος ποινικολόγος, που κάποια στιγμή παρεξηγήθηκαν!

Εφεξής, νόμος και σάτιρα θα έχουν...αγαστή συνεργασία και στα πλαίσια αυτής, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κούγια καλεσμένο στα «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου. Αφού τον Λάκη τον έχουν πιάσει οι καλές του, δεν τα βρίσκει και με τον Αρναούτογλου; Να ηρεμήσει και το στομάχι του Γρηγόρη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]