Η ζωή συνεχίζεται για την Θεοδωρίδου!

25.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, δεν θέλουν να θυμούνται της ευτυχίας τις στιγμές κτλ κτλ» τραγουδούσε κάποτε η Άντζελα Δημητρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, δεν θέλουν να θυμούνται της ευτυχίας τις στιγμές κτλ κτλ» τραγουδούσε κάποτε η Άντζελα Δημητρίου και οι χωρισμένοι «προσκυνούσαν» τον ύμνο. Αυτό παλιά. Οι εποχές άλλαξαν και σήμερα ένας χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του, το ρίχνει έξω. Το λέει, άλλωστε και ο Θάνος Πετρέλης «μετά από σένα ξαναζώ, είμαι καλά χαμογελώ».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγχρονης χωρισμένης είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία από τότε που χώρισε με τον Ανδρέα Φουστάνο, δεν έχει αφήσει πίστα για πίστα και κοινωνική εκδήλωση για κοινωνική εκδήλωση που να μη δώσει το βροντερό παρών. Η αοιδός αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στη συμπρωτεύουσα μαζί με φίλους της έχουν αλωνίσει όλα τα μαγαζιά, όπου με κάθε ευκαιρία παίρνει το μικρόφωνο και άδει.

Το ίδιο έκανε πρόσφατα και στην Αθήνα, όπου μαζί με τον Τάκη Κουβατσέα, τον Παντελή Καναράκη, την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά διασκέδασαν σε κέντρο της Παραλιακής. Η Νατάσσα πήρε το μικρόφωνο, ο Κουβατσέας τα ντραμς κι έφτιαξαν ένα σπέσιαλ πρόγραμμα για τους θαμώνες. Και μη νομίζεις ότι η αοιδός πλακώθηκε σε καψουροτράγουδα του τύπου: «Μετά από σένα που, πες μου να πάω που». Η Νατάσσα μες στο τρελό κέφι τραγούδησε «Καλημέρα καινούργια αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή». Άμα ο άνθρωπος ξέρει να χωρίζει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]