Τι τρέχει με Μελέτη - Νίνο;

26.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε τρελή...καζανόβισα έχει εξελιχθεί η Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία μέσα σε ένα χρόνο (αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε τρελή...καζανόβισα έχει εξελιχθεί η Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία μέσα σε ένα χρόνο - αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται - έχει αλλάξει τόσους άνδρες, που άλλες celebrities χρόνια στο μετερίζι της show biz και δεν τα κατάφεραν. Τελευταία κατάκτηση της «καζανόβισας» Ελεωνόρας φαίνεται πως είναι ο Νίνο. Ο φέρελπις αοιδός ξαπόστασε για λίγο καιρό από τις σχέσεις και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για την «αεικίνητη» Μελέτη, η οποία με το που τελείωσε η σχέση της με τον Πάνο Καλλίτση (αν κι επίσημα δεν παραδέχτηκαν πως είχαν δεσμό) βρήκε την επόμενη, καθότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Το κονέ έγινε στον «Πρωινό Καφέ» όπου ήταν καλεσμένος ο Νίνο. Λίγο η άνοιξη, λίγο ότι τα παιδιά βρίσκονταν σε φάση που ήθελαν το κάτι παραπάνω, οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά.

Το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει, για να ακολουθήσει κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Κάπου εκεί τους πήρε το μάτι δαιμόνιου παπαράτσι, το οποίο απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Εκείνη να του χαϊδεύει το κεφάλι, εκείνος το χέρι και πάει λέγοντας. Η Μελέτη, πάντως, είναι κατηγορηματική, υποστηρίζοντας πως δεν τρέχει τίποτε με το Νίνο. Είναι απλά δύο καλοί φίλοι. Έχω να παρατηρήσω πως αν και νέα στη show biz η Ελεωνόρα, το moto «Είμαστε φίλοι» το έμαθε απ’ έξω. Εξάλλου, είναι από τα πρώτα που μαθαίνεις. Ο Νίνο, πάλι, δεν τοποθετείται επί του θέματος. Προφανώς έχει να ασχοληθεί με άλλα σοβαρότερα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]