Η τούρτα "πίκρανε" τη σχέση Γρηγόρη - Μαριέτας!

26.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν μία εβδομάδα η Μαριέτα Χρουσαλά είχε πάει στον Θέμο Αναστασιάδη και με πολύ καμάρι δήλωνε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν μία εβδομάδα η Μαριέτα Χρουσαλά είχε πάει στον Θέμο Αναστασιάδη και με πολύ καμάρι δήλωνε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα, όσον αφορά την παρουσία της στο «Πολύ την Κυριακή». Τι το θελε η δύσμοιρη και μίλησε για τούρτα; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που φέτος έχει μία μανία να πετάει τούρτες στις συμπαρουσιάστριες του (βλέπε Ράνια Θρσακιά), στην επόμενη κιόλας εκπομπή φρόντισε να στολίσει το κερασάκι - Μαριέτα με μία τούρτα. Να μην έχει η κοπέλα μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη.

Εξάλλου, σε προηγούμενη εκπομπή, πάλι η Μαρίετα είχε φάει το εν λόγω γλυκό, οπότε ο Γρηγόρης θεώρησε πως το συγκεκριμένο είναι αστείο και γιατί όχι να μην το καθιερώσει ως ενότητα στην εκπομπή: «Η τουρτο-ώρα της Μαριέτας». Φευ, όμως. Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού και το μοντέλο με το που έφαγε στα μούτρα ολόκληρη την τούρτα, τσαντίστηκε τα μάλα.

Με νεύρα πήγε στο καμαρίνι της, έκανε μπάνιο και δεν έλεγε να βγει από αυτό. Ο Γρηγόρης έχοντας καταλάβει ότι έκανε γκάφα, προσπαθούσε να τα μπαλώσει στον αέρα «λέγοντας πως η Μαρίετα κάνει μπάνιο, αλλάζει κι έρχεται». Όταν αυτή ήρθε στο τέλος, γονυπετής της ζήτησε συγνώμη, όμως το κακό είχε ήδη γίνει κι όπως λένε, αυτή τη φορά η Χρουσαλά είναι τόσο τσαντισμένη, που όχι μόνο έχει ψυχραθεί με τον Αρναούτογλου, αλλά σκέφτεται σοβαρά άμα θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή. Άμα φέτος τρώει τούρτες, σκέψου του χρόνου τι θα τρώει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]