Η Άντζελα απαντά στις φήμες!

29.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι το θέλανε και λέγανε ότι κυκλοφορούν φήμες για διαζύγιο της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι το θέλανε και λέγανε ότι κυκλοφορούν φήμες για διαζύγιο της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη; Το ζευγάρι αποφάσισε να διαψεύσει τους πάντες και να δείξει σε όλους τον έρωτά του. Οπότε καταλαβαίνεις, τι μας περιμένει το επόμενο (ελπίζω όχι μεγάλο) διάστημα, μέχρι να πειστεί και ο τελευταίος...άπιστος Θωμάς, περί ποίου μεγάλου έρωτα μιλάμε. Και που κάποιοι αμφισβητούν λέγοντας διάφορα «τέρατα».

Το ζευγάρι έκανε την αρχή από το κέντρο, όπου άδει ο υιός Τρούπης, στο Μπουρνάζι. Άντζελας και Γιώργος Τρούπης βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα για να συμπαρασταθούν στον μικρό, αλλά και για να κρίνει με την εμπειρία της η «Λαίδη», αν το τέκνο τους το έχει. Κι αφού τελείωσαν με το κομμάτι αυτό και μια που στο μαγαζί βρέθηκαν (ω τι σύμπτωση) φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, το ζευγάρι ασχολήθηκε με το σοβαρό θέμα που τους απασχολεί. Αυτό του φημολογούμενου διαζυγίου τους.

Η Άντζελα δε σταμάτησε λεπτό να φιλάει τον Τρούπη, ο οποίος αν κι ένα χρόνο στο πλευρό της, ακόμη δε λέει να ξεπεράσει το άγχος του να τον φιλάει ενώπιον καμερών, ενώ δήλωνε πόσο ευτυχισμένη κι ερωτευμένη είναι με τον άνδρα της. «Τα βαθιά γεράματα» μας προειδοποίησε πως θα τους βρουν και δεν έχω παρά να ρίξω ένα σνιφ, σνιφ από την τόση συγκίνηση. Και να σου πάλι τα φιλιά (για να μην ξεχνιόμαστε) και να οι αγκαλιές και τα τσαλιμάκια της ερωτευμένης Άντζελας. Α, το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στη Σαντορίνη, όπου πέρασαν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Σνιφ σνιφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]