Η Γερμανού μιλά για το νέο της έρωτα!

29.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ναταλία Γερμανού και τα σενάρια για το ποιος είναι ο νέος της αγαπημένος έδιναν κι έπαιρναν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ναταλία Γερμανού και τα σενάρια για το ποιος είναι ο νέος της αγαπημένος έδιναν κι έπαιρναν. Μέχρι το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη ακούστηκε, επειδή η Γερμανού εμφανίστηκε ως guest στην τηλεοπτική σειρά αυτού. Τελικά, τίποτα από όλα όσα ακούστηκαν, ισχύει και τάξη στις φήμες έβαλε το ίδιο το Ναταλάκι. Άμα είναι large και open mind το κορίτσι, δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει η ίδια για τα προσωπικά της.

Από τη ραδιοφωνική της εκπομπή η Ναταλία μας πληροφόρησε πως ο νέος της αγαπημένος είναι όντως διαφημιστής στην Ιταλία, όμως είναι Έλληνας. Είχε ακουστεί, βλέπεις, ακόμη κι ότι είναι Ιταλός επιχειρηματίας και τέτοια. Η σχέση τους κρατά ένα μήνα και η Γερμανού είναι σφόδρα ερωτευμένη.

Εξ’ ου και όλη αυτή η ανανέωση και...φρεσκαδούρα που έχει τον τελευταίο καιρό. Φταίει ο έρωτας. Λόγω της δουλειάς εκείνου στην Ιταλία, δεν τον έχουμε δει ακόμη. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Ελλάδα, οπότε όλο και κάπου θα τους πετύχουμε. Να δούμε, αν η Ναταλία συνεχίζει την «παράδοση» να κυκλοφορεί ωραίους άνδρες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]