Έγκυος η Μπέτυ Μαγγίρα!

15.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μητέρα θα γίνει σε τρεις μήνες από τώρα η Μπέτυ Μαγγίρα. Η μικρότερη από τις αδελφές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι τριών μηνών έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μητέρα θα γίνει σε τρεις μήνες από τώρα η Μπέτυ Μαγγίρα. Η μικρότερη από τις αδελφές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι τριών μηνών έγκυος και μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μάζη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει πως και πως την ώρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, ακόμη αποφεύγουν να μιλάνε για την εγκυμοσύνη της Μπέτυς, αφού ακόμη είναι νωρίς. Σε λίγο καιρό, όμως, αυτή θα φαίνεται, οπότε δεν θα έχουν λόγο να το κρύβουν. Προς το παρόν, οι μόνοι που ξέρουν για τα χαρμόσυνα νέα είναι οι δικοί τους άνθρωποι.

Όσο για το γάμο; Αυτός θα γίνει κανονικά μέσα στο 2009, αφού το ζευγάρι πριν ανακαλύψει ότι ο πελαργός τους έκανε επίσκεψη, είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Εξάλλου, είναι μαζί περισσότερο από τέσσερα χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν έκρυψαν ότι θέλουν κάποια στιγμή να επισημοποιήσουν με γάμο τον έρωτα τους. Θα θυμάσαι στα περσινά βραβεία του MAD την Μαγγίρα που έδωσε βραβείο φορώντας νυφικό, ενώ στο τέλος της εμφάνισης της ο πολίστας αγαπημένος της την άρπαξε από τη σκηνή.