Η στεναχώρια της Βανδή για την Βίσση!

02.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν τελείωσε η Γιουροβίζιον και η Άννα Βίσση πήρε την ένατη και καταϊδρωμένη θέση περίμενα να γίνει σύνδεση με Ομόνοια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν τελείωσε η Γιουροβίζιον και η Άννα Βίσση πήρε την ένατη και καταϊδρωμένη θέση περίμενα να γίνει σύνδεση με Ομόνοια, όπου μία γνώριμη μας φιγούρα θα είχε κατέβει να πανηγυρίσει για τον...Βισσικό θρίαμβο. Φευ, όμως, η φιγούρα αυτή, που δεν είναι άλλη από την Δέσποινα Βανδή, όχι μόνο δεν πήγε στην Ομόνοια να πανηγυρίσει, αλλά όπως λέει η ίδια έμεινε στην Φιλοθέη να «κλαίει» που οι ευρωπαίοι σνόμπαραν την «ανταγωνίστρια».

Τι κι αν κάποια περιοδικά γράφουν πως η Βανδή μετά το τέλος της Γιουροβίζιον έστησε τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι της και πανηγύριζε που η Βίσση πήγε κομμάτι...άπατη; Η Δέσποινα υποστήριξε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως είναι άδικη η ένατη θέση και πως περίμενε η Βίσση να βρεθεί σε πολλή ψηλότερη θέση, γιατί όχι ακόμη και στην πρώτη! Άκου τώρα τι άλλο είπε. Πως της άρεσε πολύ η ελληνική εμφάνιση, πως η Άννα ήταν συγκινητική και πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που πήραμε τόσους λίγους βαθμούς.

Ακούγοντας τη συνέντευξη της, ήμουν σίγουρη ότι η «εν δυνάμει απόλυτη» είχε πυρετό ή κάτι τέτοιο. Μα να έχει τόσα μαζεμένα καλά λόγια για την «απόλυτη»; Τελικά, το Δεσποινάκι ήταν μια χαρά και αποκατάστησε την τάξη, με τη σπόντα που πέταξε. Ότι της είχε γίνει φέτος πρόταση από την ΕΡΤ (πάντα ανεπίσημα), αλλά η ίδια την απέρριψε (πάντα ανεπίσημα) επειδή δεν είχε χρόνο να τρέχει με μία βαλίτσα στο χέρι, από χώρα σε χώρα. Μην κοιτάς που η «απόλυτη» έχει κορίτσι της παντρειάς και μπορεί να τρέχει, η «εν δυνάμει απόλυτη» έχει μωρό παιδί στο σπίτι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]