Τι συμβαίνει με Στάη - Ευαγγελάτο;

01.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άχος βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν (κατά Μαρούσι μεριά). Η Στάη κάνει πόλεμο με νύφες και με εγγόνια»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άχος βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν (κατά Μαρούσι μεριά). Η Στάη κάνει πόλεμο με νύφες και με εγγόνια»! Ο επικείμενος ερχομός του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στο κανάλι (άσε την Τατιάνα. Αυτή άρχισε κιόλας να στρώνει κόκκινο χαλί στην Κηφισίας) και κάποιοι λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα. Όπως η Έλλη Στάη, η οποία μετά την εκπομπή του Θέμου Ανστασιάδη, όπου ήταν καλεσμένος ο Ευαγγελάτος, άρχισε να ακούει την καρέκλα της να τρίζει και δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο.

Εκεί, ο Ευαγγελάτος πέταξε κάποια υπονοούμενα, που λογικό ήταν η Στάη να αρχίσει να ανησυχεί. Θες στην πλάκα, θες σοβαρά ο γνωστός παρουσιαστής είπε στον Θέμο πως έμεινε ένα χρόνο εκτός ειδήσεων, επειδή ήταν επιλογή του. Τώρα, όμως, που έρχονται οι δημοτικές εκλογές, αλλά και αργότερα οι βουλευτικές, θέλει να επιστρέψει στις ειδήσεις. Κι εδώ είναι που ακούγεται ο αχός βαρύς και η Στάη πάει στα άρματα, μιας και η μεταγραφή Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 είναι σίγουρη, αλλά τελικά δεν είναι σίγουρος ο ρόλος του στο κανάλι.

Εκεί, δηλαδή, που όλοι ήξεραν πως θα παρουσιάζει μόνο την εκπομπή «Αποδείξεις» και όχι τις ειδήσεις (καθημερινά και Σαββατοκύριακα), τώρα άλλα υπονοούνται. Μήπως ξέρει ο Ευαγγελάτος κάτι που δεν ξέρει η Στάη; Κάποιοι θέλουν την παρουσιάστρια (που έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 μέχρι το 2008 και με συγκεκριμένους όρους) να ζητεί να μιλήσει με τον Πρόεδρο για να της εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν πως ο Ευγαγγελάτος τα είπε όλα πάνω στην πλάκα, αν και το ύφος του δεν ήταν και τόσο...χιουμοριστικό. Πάντως, το σίγουρο (όπως λένε στο κανάλι) είναι πως η απουσία της Στάη από το δελτίο τις δύο τελευταίες μέρες δεν έχει να κάνει με τις δηλώσεις Ευαγγελάτου.