Κουίκ: "Δεν θα ξανασυνεργαστώ με την Έμυ"!

02.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξύπνησες το πρωί και είσαι ζοχάδας, μες στα νεύρα; Μην ανησυχείς, η μέρα σου θα πάει καλά, αρκεί να ανοίξεις στο Star
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξύπνησες το πρωί και είσαι ζοχάδας, μες στα νεύρα; Μην ανησυχείς, η μέρα σου θα πάει καλά, αρκεί να ανοίξεις στο Star και να βάλεις «Κάθε μέρα καλημέρα». Η κόντρα ανάμεσα σε Τέρενς Κουίκ και Έμυ Λιβανίου (που όσο πάει και μεγαλώνει) είναι τόσο funny, που σου φτιάχνει το κέφι για το υπόλοιπο της μέρας. Μη σου πω, ότι πρωινιάτικα με την τσίμπλα στο μάτι, εσύ θα κάθεσαι να γελάς σαν το χάνο. Για τέτοια γέλια μιλάμε.

Δυστυχώς, όμως, η εκπομπή με το δίδυμο αυτό δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου. Κουικ και Λιβανίου έχουν ήδη χωρίσει τα τσανάκια τους, απλά περιμένουν να τελειώσει η εκπομπή για να πουν (έτσι όπως είναι οι σχέσεις τους μόνο στη νοηματική) το «αντίο». Το δήλωσε, εξάλλου ο Τέρενς σε συνέντευξή του στο Down Town, όπου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τη Έμυ. Οπότε, γέλασε τώρα που προλαβαίνεις. Από του χρόνου βρες άλλους τρόπους να φτιάξεις τη μέρα σου.

Πως, όμως, οι δύο συνεργάτες και καλοί φίλοι έφθασαν στο σημείο να «σκοτώνονται» στον αέρα; Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ο Κουίκ όταν μιλάει η συμπαρουσιάστρια του, επιδεικτικά βάζει στο κινητό του, κότες που κακαρίζουν. Η Εμυ, όμως, στο ύψος της. Δε μασάει, γιατί σου λέει, «λίγες μέρες μας απόμειναν από του χρόνου θα είμαι μόνη και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο». Πάντως, όπως δήλωσε ο Τέρενς το οριστικό τέλος στη φιλική τους σχέση μπήκε όταν η Λιβανίου έστειλε επιστολή στο κανάλι που εξέφραζε τους λόγους δυσαρέσκειάς της, για να στείλει μετά κι αυτός, όπου ζητούσε να μην ξανασυνεργαστούν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]