Αναγνώρισε δεύτερο εξώγαμο ο Αλβέρτο!

02.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άτακτος, πονηρός και κυρίως τα μάλα καρπερός αποδεικνύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό. Όχι, που μερικοί επέμεναν πως ο πρίγκιπας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άτακτος, πονηρός και κυρίως τα μάλα καρπερός αποδεικνύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό. Όχι, που μερικοί επέμεναν πως ο πρίγκιπας είναι ομοφυλόφιλος. Αυτός, έτσι που το πάει θα ξεπεράσει και τον...καλύτερο ναυτικό και σε κάθε λιμάνι θα έχει από έναν καημό και παιδί! Ο Αλβέρτος πρόσφατα αναγνώρισε κι επίσημα ένα δεύτερο εξώγαμο παιδί που έχει και είναι καρπός μίας σύντομης σχέσης με αμερικανίδα σερβιτόρα. Η κόρη του, σήμερα, είναι 14 χρονών και λέγεται Τζασμίν Γκρέις (προφανώς το όνομα της γιαγιάς Γκρέις Κέλι) Ρότολο, ενώ ζει στην Καλιφόρνια.

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα «Le Figaro» ο δικηγόρος του Αλβέρτο, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι ο πρίγκιπας επιθυμεί να προστατέψει την ταυτότητά της μέχρι να ενηλικιωθεί. Όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, μιας και τα δαιμόνια παπαράτσι ανακάλυψαν τη μικρή και την έχουν περικυκλώσει. Κοίτα τελικά που «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας» είναι βγαλμένο από τη ζωή! Πάντως, ο Αλβέρτο είναι διατεθειμένος να δώσει ο, τι χρειάζεται η μικρή και η μητέρα της, διότι πάνω απ’ όλα είναι τύπος που πληρώνει...τις ζημιές του!

Η γνωριμία του με την παντρεμένη σερβιτόρα έγινε στο Μονακό το 1991, όταν εκείνη είχε πάει διακοπές με τον άνδρα της. Η περιπέτειά τους κράτησε μόλις δύο εβδομάδες, όμως το ευτυχές δεν άργησε να γίνει. Ο Αλβέρτο έμαθε για την εγκυμοσύνη ένα μήνα μετά. Α, ο πρίγκιπας πέρυσι παραδέχθηκε ότι έχει αποκτήσει ένα γιο από τη σχέση του με μία αεροσυνοδό από το Τόγκο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]