Έφυγε από την ΕΡΤ η Χούκλη. Πάει ΑΝΤ1;

30.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη, η οποία μετά από δέκα χρόνια στην κρατική και στο κεντρικό δελτίο, υπέβαλλε την παραίτηση της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη, η οποία μετά από δέκα χρόνια στην κρατική και στο κεντρικό δελτίο, υπέβαλλε την παραίτηση της. Μάλιστα, από την ΕΡΤ στάλθηκε και το σχετικό δελτίο Τύπου που επιβεβαιώνει το «διαζύγιο» με την πετυχημένη παρουσιάστρια, εκφράζοντας συγχρόνως τη λύπη που για την αποχώρηση της.

Για τους λόγους που η Χούκλη αποφάσισε να φύγει από την κρατική, πολλά ακούγονται. Ένας από αυτούς θέλει τη δημοσιογράφο να είναι δυσαρεστημένη με τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, τα όσα γίνονται εκεί, ακούγονται από διάφορους, αλλά φέρεται να είναι δυσαρεστημένη και από τις τελευταίες περικοπές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Χούκλη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, για το κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Στο Μαρούσι θα έδιναν τα πάντα για να εντάξουν την πετυχημένη κι έμπειρη δημοσιογράφο στο δυναμικό τους, ενώ κι εκείνη δείχνει να ενδιαφέρεται για μία επικείμενη συνεργασία. Άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον ΣΚΑΙ ως δεύτερο μνηστήρα. Η ίδια, πάντως, δεν έχει αποφασίσει και λογικά αυτό θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα.