Σε ποιον είπε "Οχι" η Μανωλίδου;

02.08.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι αλήθεια ότι μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι η Ευγενία Μανωλίδου ? όσο αφορά τα επαγγελματικά, μην παρεξηγηθούμε κιόλας ? έχει βγάλει από το λεξιλόγιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι αλήθεια ότι μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι η Ευγενία Μανωλίδου - όσο αφορά τα επαγγελματικά, μην παρεξηγηθούμε κιόλας - έχει βγάλει από το λεξιλόγιο της τη λέξη «ΟΧΙ». Όποια πρόταση κι αν της έκανε κάποιος, εκείνη πέταγε σκούφια και μαζί έλεγε ένα «Ναιιιι» σαν εκείνο που λέγαμε παιδιά όταν μας ρωτούσαν για παγωτό.

Αλλά, όχι αγαπημένε μου. Αυτή την εντύπωση για την Ευγενία θα πρέπει να την βγάλουμε από το μυαλό μας, αφού η πολυτάλαντη και πολυτεχνίτισσα σύζυγος Άδωνη Γεωργιάδη ξέρει και λέει το «Όχι» της. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μανωλίδου αρνήθηκε δελεαστική πρόταση γνωστής εταιρείας να διαφημίσει τα προϊόντα της που αφορούν είδη υγιεινής διατροφής.

Φαίνεται οι υπεύθυνοι είδαν κι εκτίμησαν τα κάλλη της στο Dancing with the stars και είπαν ότι η σύζυγος Άδωνη με τέτοιο κορμί θα ήταν ταμάμ για να διαφημίσει τα προϊόντα τους. Αλλά υπολόγισαν χωρίς την ξενοδόχο Ευγενία, η οποία αρνήθηκε την πρόταση και μάλιστα είναι κάθετη σε αυτό. Δεν της αλλάζεις γνώμη με τίποτε. Εξάλλου, αυτή την περίοδο την ενδιαφέρει το «Master Chef» στο Mega, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μανωλίδου απορρίπτει μία πρόταση για διαφήμιση.

Θα θυμάσαι πριν λίγο καιρό που δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εσώρουχα κι εκείνη αρνήθηκε με τη μία. Τελικά, το έβγαλα το συμπέρασμα μου. Η Ευγενία μπορεί να τα κάνει όλα και να είναι από μαέστρος μέχρι παρουσιάστρια, όμως μοντέλο δεν έχει σκοπό να γίνει.