Εξώδικο Στάη στον ΑΝΤ1!

06.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και μπορεί η συνεργασία της Έλλης Στάη με τον ΑΝΤ1, πριν τέσσερα χρόνια να ξεκίνησε με τις καλύτερες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και μπορεί η συνεργασία της Έλλης Στάη με τον ΑΝΤ1, πριν τέσσερα χρόνια να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τον πρώτο ειδικά καιρό να ήταν μόνο λουλούδια και γλυκά, τώρα που μάλλον φτάνει στο τέλος της τα εξώδικα από τις δύο πλευρές δίνουν και παίρνουν. Την αρχή έκανε η Στάη, η οποία καταγγέλλει τις συμβάσεις της με το κανάλι, ενώ τους κατηγορεί ότι διέσυραν το όνομά της.

Κι όλα αυτά λόγω του ερχομού του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 και την κατάργησή της από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. Η Στάη στο εξώδικό της αναφέρει πως το κανάλι «άφησε επανειλημμένα αναπάντητα πλήθος από δημοσιεύματα, που προανήγγειλαν την κατάργησή της από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων». Στο εξώδικο κάνει κι ένα φλας μπακ στης συνεργασία τους, που ξεκίνησε το 2002 και ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, ενώ αναφέρεται άμεσα και στην «πέτρα του σκανδάλου», Νίκο Ευαγγελάτο λέγοντας πως όταν τα δημοσιεύματα «φούντωσαν» με τη μετεγγραφή του, το κανάλι της δημιούργησε την εύλογη πεποίθηση πως το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων δεν είναι αληθές.

Για να έρθει η 25η Μαΐου, όπου της ανακοινώθηκε η απόφαση του σταθμού να την καταργήσουν από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή. Στο μεταξύ, μία εβδομάδα μετά, ο Ευαγγελάτος, ως καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη, έκανε τις γνωστές δηλώσεις που «άναψαν» φωτιά ότι επιστρέφει στην παρουσίαση των ειδήσεων μετά από αποχή ενός χρόνου. Ο ΑΝΤ1 αναμένεται να στείλει κι αυτός εξώδικο στη news-caster. Σε δουλειά να βρισκόμαστε το καλοκαίρι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]