Είναι κακές οι σχέσεις Κρουζ - Χολμς;

05.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες για προβλήματα στη σχέση του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς επανήλθαν κι αυτή τη φορά θέλουν το ζευγάρι να έχει στήσει έναν καβγά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες για προβλήματα στη σχέση του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς επανήλθαν κι αυτή τη φορά θέλουν το ζευγάρι να έχει στήσει έναν καβγά, μα έναν καβγά, άνευ προηγουμένου! Αιτία οι γονείς της Κέιτι, οι οποίοι μήτε που χώνεψαν τον Τομ, ενώ κι αυτός δεν πάει πίσω. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να τους προσεγγίσει, διότι θεωρεί πως κακό του κεφαλιού τους που τους έτυχε γαμπρός - λαχείο κι αυτοί το παίζουν δύσκολοι.

Η Χολμς, για να πούμε και τα του τσακωμού, αποφάσισε να πάει τη μικρή Σούρι στο πατρικό της, στο Οχάιο για να τη γνωρίσουν οι δικοί της. Εκεί, θα έμενε κάποιες μέρες και όπως καταλαβαίνεις, η Κέιτι δεν ήξερε πως να πει στον αρραβωνιάρη της ότι θα πάνε μόνες τους, χωρίς εκείνον, αφού στο Χολμέικο δεν είναι ευπρόσδεκτος. Ευτυχώς, για εκείνη, ο Τομ όταν του είπε τα σχετικά, της δήλωσε πως ο ίδιος δεν θέλει να έρθει, λόγω των κακών σχέσεων που έχει με τα πεθερικά.

Κι εκεί, που όλα έδειχναν να έχουν κανονιστεί, κουβέντα στην κουβέντα, το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται, με αποτέλεσμα στο τέλος να γίνουν από δυο χωριά χωριάτες και την Χολμς να απειλεί πως θα πάει στο πατρικό της ο κόσμος να χαλάσει. Τελικά, ο Τομ έκανε πίσω και συμφώνησε να τις πάει ο ίδιος στο Οχάιο και μετά να επιστρέψει. Ωστόσο, η «γνωστή - άγνωστη» πηγή που «ξέρασε» τα παραπάνω στο περιοδικό Life & Style Weekly υποστηρίζει πως η Κέιτι είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και ήδη σκέφτεται μήπως τελικά η σχέση της με τον Κρουζ είναι ένα «τεράστιο λάθος»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]