Τα εμπόδια δε λυγίζουν Ζαγοράκη - Λίλη!

07.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καρδιά μου με πιάνει κάθε φορά που μαθαίνω νέα από το μέτωπο Θοδωρή Ζαγοράκη - Ιωάννας Λίλη. Αυτή η λαχτάρα του ζευγαριού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καρδιά μου με πιάνει κάθε φορά που μαθαίνω νέα από το μέτωπο Θοδωρή Ζαγοράκη - Ιωάννας Λίλη. Αυτή η λαχτάρα του ζευγαριού να παντρευτεί, αλλά και το «κυνηγητό» που υφίσταται από τον πρώην σύζυγο της Ιωάννας, ο οποίος δε λέει να της δώσει το διαζύγιο, πολύ με στεναχωρούν. Αν, δε, στην όλη ιστορία προσθέσω το γεγονός ότι το μοντέλο είναι σε ενδιαφέρουσα, εκεί είναι που...σπαράζω.

Ο πρώην σύζυγος της Λίλη είναι ανένδοτος και δεν υπογράφει το διαζύγιο μέχρι να λυθεί και η τελευταία οικονομική διαφορά που τους χωρίζει. Τι κι αν η πρώην του είναι έγκυος και θέλει να παντρευτεί το νέο της αγαπημένο το συντομότερο δυνατόν; Τι κι αν για το λόγο αυτό έχουν αναβάλει τον γάμο αρκετές φορές; Ο Ανδρέας Φωτιάδης, περί ου ο λόγος, κατά κάποιο τρόπο «παίρνει το αίμα του» πίσω, μιας και τον καιρό που χώριζε με τη Λίλη, εκείνη - όπως υποστηρίζει - έβγαινε στα κανάλια και τον εξέθετε ανεπανόρθωτα.

Ωστόσο, Ζαγοράκης και Λίλη παρόλα τα προβλήματα και τις αναποδιές που τους τυχαίνουν, κάνουν κανονικά τις προετοιμασίες για τον γάμο, ενώ αυτόν τον καιρό χτίζουν το νέο τους σπίτι σε μαγευτική (όπως λένε) τοποθεσία της Θεσσαλονίκης. Και υπόψη, μιλάμε για σπίτι - παλάτι και ουχί για δύο τούβλα με ένα κεραμίδι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]