Τάμα on camera!

08.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα έχει δείξει η τηλεόραση, το μόνο που έλειπε από το μενού της ήταν να δούμε κάποιον να κάνει τάμα μπροστά στην κάμερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα έχει δείξει η τηλεόραση, το μόνο που έλειπε από το μενού της ήταν να δούμε κάποιον να κάνει τάμα μπροστά στην κάμερα. Ας είναι καλά το Star, ο Στάθης Ψάλτης και η σύζυγός του, που μας έδωσαν τη μεγάλη τούτη...χαρά! Ο γνωστός ηθοποιός πήρε την αγαπημένη του, δυο μεγάλες λαμπάδες ίσαμε το μπόι του και πήγαν στην Παναγία της Τήνου να ζητήσουν από την Μεγαλόχαρη να τους δώσει ένα παιδί.

Κατά μία τρελή σύμπτωση, από αυτές που και καλά δε σου συμβαίνουν ποτέ, βρέθηκε εκεί η κάμερα του Star και κατέγραψε το γεγονός(;). Το ζευγάρι μπήκε στο Ναό μέσα στην κατάνυξη και κατασυγκινημένο άναψε της δύο λαμπάδες, ζητώντας από την Παναγία να τους χαρίσει ένα παιδί. Η κάμερα έκανε ζουμ στα πρόσωπά τους κι αυτοί με τρόπο γύριζαν το βλέμμα τους προς το μέρος της, ώστε να τραβήξει καλύτερα τα μάτια τους, που ως γνωστών είναι και ο καθρέφτης της ψυχής.

Αφού εκπλήρωσαν το τάμα, όλοι μαζί βγήκαν έξω για τις απαραίτητες δηλώσεις. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι γι ακόμη μία φορά εξέφρασε ενώπιον κάμερας τον έρωτά του με δηλώσεις του τύπου: «η πριγκίπισσά μου, η γυναικάρα μου. Το γλυκουλίνι μου και ο άνδρας της ζωής μου». Μετά έριξαν κάποια φιλιά γεμάτα πάθος για να δούμε κι εμείς (για πολλοστή φορά) πόσο ερωτευμένοι είναι. Ελπίζω, σε περίπτωση που πιάσει το τάμα, να μη βρεθεί τυχαία η κάμερα την ώρα της σύλληψης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]