Τα βρήκαν Βαλλιανάτος - Κούγιας!

09.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρέπει να ρωτήσω την Λίτσα Πατέρα, αν παίζει κάτι με τους πλανήτες, επειδή έχουμε πολλά...μονοιάσματα στη show biz
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρέπει να ρωτήσω την Λίτσα Πατέρα, αν παίζει κάτι με τους πλανήτες, επειδή έχουμε πολλά...μονοιάσματα στη show biz και δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Στο μεταξύ, θα της δώσω να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του Αλέξη Κούγια, διότι - κατά έναν ανεξήγητο λόγο - τα μεγάλα «μονοιάσματα» τα έχει κάνει ο γνωστός ποινικολόγος. Πρώτα τα βρήκε με τον Λάκη Λαζόπουλο και τώρα με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο!

Γι αυτό σου λέω, κάτι πρέπει να παίζει με τους πλανήτες. Αν και η αλήθεια είναι πως το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων με τον Βαλλιανάτο την έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος. Ο Βαλλιανάτος θεώρησε πως όλη αυτή η ιστορία και οι κόντρες δεν έχουν κανένα νόημα και δεν έβλεπε το λόγο γιατί να διατηρείται στη δημοσιότητα. Έτσι ζήτησε από τους δικηγόρους του να έρθουν σε επαφή με το γραφείο του Κούγια και να γίνουν οι κινήσεις για την αποκατάσταση των σχέσεων.

Ο Κούγιας δέχτηκε μετά χαράς να τα βρει με τον Βαλλιανάτο, οπότε ακόμη μία κόντρα πέρασε στο παρελθόν. Ωστόσο, η συμφιλίωση των δύο πρώην εχθρών δεν έγινε με τον ίδιο τρόπο, που έγινε η συμφιλίωση με τον Λαζόπουλο. Κούγιας και Βαλλιανάτος δεν κοιτάχτηκαν βαθιά μέσα στα μάτια, ούτε κλείστηκαν οι δυο τους σε ένα γραφείο για να τα πουν. Τη συμφιλίωση ανέλαβαν οι δικηγόροι και το «και πάλι φίλοι» το είπαν από μακριά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]