Βασιλική - Λεωνίδας, όπως λέμε Μάρω - Καραφώτης!

09.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήμουν ΑΝΤ1 πολύ θα τσαντιζόμουν με τους σπουδαστές της «Μεγάλης του Fame Story Σχολής». Αφού το έχουν τα παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήμουν ΑΝΤ1 πολύ θα τσαντιζόμουν με τους σπουδαστές της «Μεγάλης του Fame Story Σχολής». Αφού το έχουν τα παιδιά (όχι το τραγούδι, αλλά το ερωτικό), έπρεπε να φθάσει το παιγνίδι στο τέλος για να αρχίσουν να εκδηλώνονται διάφοροι έρωτες; Πάρε παράδειγμα την χαμηλοβλεπούσα αρραβωνιασμένη Βασιλική, η οποία ως φαίνεται βρήκε τον έρωτα της ζωής της(;) στο πρόσωπο του Λεωνίδα.

Οι δύο σπουδαστές την προηγούμενη εβδομάδα αντάλλαξαν καυτά φιλιά και όπως καταλαβαίνεις προκλήθηκε χαμός εντός κι εκτός Σχολής. Ο αρραβωνιάρης, άμα είδε το σκηνικό και ακούγοντας την αγαπημένη του να λέει πως το φιλί με τον Λεωνίδα ήταν «μία έκφραση συναισθημάτων», ξύπνησε μέσα του το...λακωνικό (Σπαρτιάτης γαρ) κι ευτυχώς για την Βασιλική που έχει «κλείσει» ο Καιάδας!

«Έχεις πέσει στα μάτια μου. Δεν θέλω να σε ξέρω» της είπε ο απατημένος(;) αρραβωνιάρης κι εκείνη με αναφιλητά εξηγούσε πως ήταν ειλικρινής απέναντι του και δεν μετανιώνει για ο, τι έγινε καθότι ήταν αληθινό. Πως είπες; Σου θυμίζει Μάρω - Καραφώτη η ιστορία; Νομίζω πως και στον ΑΝΤ1 αυτό τους θυμίζει, γι αυτό και οι άνθρωποι - λογικά - πάνε να σκάσουν που δημιουργήθηκε το love story τώρα στο τέλος. Ωστόσο, μέχρι να τελειώσει θα έχουμε κάθε μέρα να βλέπουμε και να λέμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]