Ελληνική τηλεόραση το μεγαλείο σου!

09.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο μπροστά είναι τελικά ο Νίκος Καρβέλας. Όταν πριν χρόνια είχε τραγουδήσει «Ο σκύλος μου είναι gay» όλοι γελούσαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο μπροστά είναι τελικά ο Νίκος Καρβέλας. Όταν πριν χρόνια είχε τραγουδήσει «Ο σκύλος μου είναι gay» όλοι γελούσαν με αυτά που έγραφε, όμως τελικά είναι μία...πραγματικότητα. Και μάλιστα...σκληρή, αν λάβουμε υπόψη μας την ιστορία που έβγαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπου ο σκύλος μίας κυρίας ήταν όχι μόνο gay, αλλά είχε συνάψει σχέση με τον άνδρα της και λίγο έλειψε το κατοικίδιο να γίνει...Αναστασία και να είναι συγχρόνως με πατέρα και γιο!

Την απίθανη αυτή ιστορία φιλοξένησε στην εκπομπή του «Από καρδίας - αηδίας» ο Μικρούτσικος, ο οποίος την εβδομάδα αυτήν - εκτός των άλλων ιδιοτήτων του - την έχει δει και...Τεγόπουλος Φυτράκης μαζί και Μπαμπινιώτης. Βλέπεις, από την περασμένη Παρασκευή έχει δημιουργηθεί θέμα αν το «Μα το Θεό» γράφεται με «ω» ή «ο» κι αν το «Μα» συντάσσεται με δοτική ή αιτιατική. Την αρχή είχαν κάνει ο Γιάννης Σπανός (υποστηρικτής της δοτικής) και ο Μικρούτσικος (υποστηρικτής της αιτιατικής).

Στη συνέχεια, μπήκαν και άλλα πρόσωπα στην κόντρα, όπως ο Νίκος Μαστοράκης (δοτικός) και ως αρχαίος που είναι, υποστήριξε με θέρμη τη θέση του, ενώ επιτέθηκε στον Ανδρέα. Την κόντρα αυτή σχολίασε με τον δικό της τρόπο η Χριστίνα Λαμπίρη για να τα ακούσει στο «Από καρδίας» από τον Μικρούτσικο, ο οποίος κατηγόρησε τα μεσημεριανά πως ασχολούνται με ποταπά θέματα (ο gay σκύλος μου τα έχει με τον άνδρα μου είναι θεματάρα ουσίας) και το κυριότερο δεν μιλούν σωστά τα ελληνικά. Ενώ ο Ανδρέας δεν το συζητώ, τη...μικρουτσική διάλεκτο που έχει εφεύρει τη μιλάει άπταιστα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]