Η Κάιλι Μινόγκ θέλει παιδί!

09.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μητρικό ένστικτο της Κάιλι Μινόγκ έχει ξυπνήσει και η διάσημη ηθοποιός, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μητρικό ένστικτο της Κάιλι Μινόγκ έχει ξυπνήσει και η διάσημη ηθοποιός, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, θέλει να γίνει μάνα. Όπως δήλωσε η ίδια, νιώθει πως βρίσκεται σε φάση...αναπαραγωγής κι εύχεται σύντομα ο «πελαργός» να ακούσει την επιθυμία της και να περάσει μία από το σπίτι της. Εξάλλου, η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για την Μινόγκ και όπως λέει, θέλει να αποκτήσει μία μεγάλη.

Την επιθυμία της καλής του για τεκνοποίηση συμμερίζεται απόλυτα ο αγαπημένος της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ για τον οποίο η Κάιλι μόνο καλά λόγια έχει να πει. Και γιατί να μην τα πει άλλωστε; Αφού στην περιπέτεια υγείας της εκείνος στάθηκε βράχος στο πλευρό της. «Ο Ολιβιέ είναι υπέροχος και σημαίνει πολλά για μένα» λέει η διάσημη αοιδός, η οποία όμως δηλώνει πως δεν πρόκειται να παντρευτεί σύντομα.

Ο γάμος είναι στα σχέδια τους, αλλά το ζευγάρι δεν είναι των βιαστικών αποφάσεων «γάμο θέλω, τώρα τον θέλω». Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όταν αυτοί κρίνουν πως ήρθε ο καιρός τους, ενώ θα το κάνουν εις διπλούν. Θα γίνει δηλαδή μία τελετή στο Παρίσι και μία στην Αυστραλία, προκειμένου να μη δυσαρεστήσουν κανέναν συγγενή τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]