Το ΕΣΡ "έκοψε" τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

13.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν μπορώ Σωτηρ’ μ, δεν μπορώ, τι θα κάνω τώρα χωρίς τον Ανδρέα τον ψυχο-γιατρό»; Κι όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι ταπεινοί, καταφρονεμένοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν μπορώ Σωτηρ’ μ, δεν μπορώ, τι θα κάνω τώρα χωρίς τον Ανδρέα τον ψυχο-γιατρό»; Κι όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι ταπεινοί, καταφρονεμένοι και πονεμένοι του τόπου τούτου. Αυτοί που τα σκυλιά τους τα φτιάχνουν με τους συζύγους και οι γάτες με τους γιους. Μέχρι την Τρίτη 13 Ιουνίου (να η γρουσούζικη μέρα), οπότε και το ΕΣΡ αποφάσισε την οριστική διακοπή της εκπομπής «Από Καρδιάς», όλοι, στραβοί και κουτσοί πήγαιναν στον....Άγιο Ανδρέα.

Αυτός, με προσοχή και την απαραίτητη σοβαρότητα που πρέπει να διαθέτει ένας ριαλιτό-ψυχολόγος, άκουγε τα προβλήματά τους(;) κι έδινε (λέμε τώρα) λύσεις. Τα είχε, ας πούμε κυρία μου, ο άνδρας σου με τον σκύλο σου τον Τζακ και παραμελούσε εσένα; Πήγαινες στον Μικρούτσικο κι αυτός μαζί με την Τένια Μακρή (γιατί καλός ο αυτοδίδακτος Ανδρέας, αλλά η γνώμη του ειδικού έχει άλλη βαρύτητα) σου έδιναν λύση. Ρίξε φόλα στο σκυλάκι σου, για να μη μπαινοβγαίνει στο κρεβάτι σου!

Ωστόσο, το ΕΣΡ δεν...εκτίμησε το «έργο» του Ανδρέα και αποφάσισε την οριστική διακοπή της εκπομπής. Μπούχου, μπούχου. Πριν, όμως, πάρει την απόφαση αυτή είχε επιβάλλει στην εκπομπή μία σειρά από πρόστιμα, ενώ είχε ζητήσει από τον Alpha να την μεταφέρει στη βραδινή ζώνη. Όμως, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κι έτσι ο πέλεκυς που έπεσε ήταν βαρύς. Και το «Από καρδιάς» αποτελεί πια παρελθόν. Ευτυχώς, που το Dream Show (το παρουσιάζει ο Μικρούτσικος) φθάνει στο τέλος του, γιατί μυρίζομαι πολλή μουρμούρα από τον Ανδρέα και δεν θα την άντεχα. Έστω κι αν ήταν...μετά μουσικής!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]