Μαντόνα - Σπίαρς: τσακώθηκαν για την Καμπάλα!

13.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σκηνή με την Μαντόνα να φιλάει στο στόμα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρόκειται να ξαναδούμε, οπότε ας θυμόμαστε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκηνή με την Μαντόνα να φιλάει στο στόμα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρόκειται να ξαναδούμε, οπότε ας θυμόμαστε ως μία ευχάριστη(;) ανάμνηση το περίφημο φιλί που έδωσαν πριν λίγα χρόνια στα μουσικά βραβεία του MTV. Κι αυτό διότι «βασίλισσα» και «πριγκίπισσα» της Ποπ δεν είναι πια φίλες! Οι δύο «εστεμμένες» της μουσικής έχουν κόψει κάθε διπλωματική σχέση κι αιτία είναι η...άπιστη Μπρίτνεϊ, η οποία άπαξ κι έγινε μάνα, παράτησε Μαντόνα και Καμπάλα στα κρύα του λουτρού.

Η Σπίαρς σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως έφυγε από την Καμπάλα και πως για την ίδια πια πίστη της είναι ο γιος της Πρέστον. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται πως η Σπίαρς επέστρεψε στον Χριστιανισμό, ενώ πιστεύει πως με την πίστη της στον Θεό θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα στον γάμο της με τον Κέβιν Φεντερλέιν.

Αυτά είδε η Μαντόνα κι έγινε έξω φρενών. Όσο σκέφτεται, δε, πως ξόδεψε χρήματα και χρόνο για να προσηλυτίσει την Μπρίτνεϊ στους κόλπους της Καμπάλα (για να καταλάβεις στο γάμο της, της έκανε δώρο ένα βιβλίο για την Καμπάλα του 5ου αιώνα) τόσο δεν θέλει να την βλέπει στα μάτια της. Της «πριγκίπισσας», όμως, ούτε που ιδρώνει το αυτί. Πέταξε το κόκκινο βραχιολάκι που φοράνε οι πιστοί της Καμπάλα, ενώ επέστρεψε στην Μαντόνα το δώρο του γάμου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]