"Αθώα" η Κέιτ Μος!

16.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο σοφός λαός και το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Κέιτ Μος, η οποία ένα χρόνο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο σοφός λαός και το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Κέιτ Μος, η οποία ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα ναρκωτικά, δικαιώνεται. Το δικαστήριο απάλλαξε απ’ όλες τις κατηγορίες το μοντέλο, αφού έκρινε πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και την έδειχναν σε στούντιο ηχογράφησης να κρατά σύνεργα και να είναι έτοιμη να κάνει χρήση ουσιών δεν είναι τόσο τρανταχτό στοιχείο. Εξάλλου, λέει το δικαστήριο, η φωτογραφία δεν δείχνει καθαρά αν κάνει χρήση και τι ουσίες είναι αυτές.

Έτσι, η Κέιτ τη σκαπούλαρε για ακόμη μία φορά και τώρα προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο, που είχαν ως αποτέλεσμα η καριέρα της να κινδυνεύσει σοβαρά. Άλλωστε, μεγάλες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν, όπως η Burberry, η H&M και η Channel με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, έσπευσαν να ακυρώσουν τα συμβόλαια που είχαν μαζί της.

Ωστόσο, η Κέιτ δεν έμεινε χωρίς δουλειά, αφού άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως οι Nikon, Virgin Mobile και Calvin Klein συγκινήθηκαν από το δράμα του διάσημου μοντέλου και συνάψανε μαζί της μεγάλα συμβόλαια. Όσον αφορά την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά, το προηγούμενο καλοκαίρι η Μος εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης και άμα βγήκε από αυτή, δήλωσε πως θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από τον εφιάλτη αυτό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]