Παραιτήθηκε ο Λάτσιος από τον Alpha!

19.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν κατά Κάντζα μεριά, όπου πριν το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς άνοιξε ένας νέος κύκλος παραιτήσεων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν κατά Κάντζα μεριά, όπου πριν το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς άνοιξε ένας νέος κύκλος παραιτήσεων. Και τι παραιτήσεις. Ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντής προγράμματος του καναλιού και σύζυγος Ελένης Μενεγάκη. Η παραίτηση του Λάτσιου έπεσε ωσάν κεραυνός εν αιθρία, ενώ βρήκε την Μενεγάκη στην Κρήτη να παρουσιάζει τον «Καφέ» της.

Ο Λάτσιος την Παρασκευή είχε μία έντονη διαφωνία με το Νίκο Χατζηνικολάου λόγω ενός θέματος, σχετικό με την Plus Productions, εταιρεία παραγωγής στην οποία προΐσταται η αδελφή του Λάτσιου, Αγλαΐα. Έτσι, ο σύζυγος της Μενεγάκη υπέβαλλε την παραίτησή του, για την οποία όμως οι πληροφορίες είναι κομμάτι μπερδεμένες. Άλλοι λένε πως αυτή δεν έγινε δεκτή από τον Δημήτρη Κοντομηνά και άλλοι λένε πως αυτός την έκανε δεκτή λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η αποχώρηση του Λάτσιου από τον Alpha θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, ενώ τη θέση του φαίνεται να αναλαμβάνει η Σεμίνα Διγενή. Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει εδώ, είναι τι μέλλει γενέσθαι με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ένα χρόνο πριν έφυγε από τον ΑΝΤ1, προκειμένου να είναι κοντά στον σύζυγό της. Θα κάνει το ίδιο και τώρα; Θα ακολουθήσει τον άνδρα της σε όποιο κανάλι κι αν πάει αυτός; Και με το συμβόλαιό της με τον Alpha, τι θα γίνει που έχει ισχύ για δύο ακόμη χρόνια; Η Ελένη ως τώρα στην καριέρα της δεν έχει σπάσει ποτέ συμβόλαιο και απ ότι έλεγε η ίδια (με αφορμή τότε την αποχώρηση της Σοφίας Αλιμπέρτη) δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Λες να ήρθε η ώρα να γίνει τώρα; Οι επόμενες μέρες θα δείξουν.